Ρηβιούστ του 6ου ΕΤΑΠ της Βουλέθαστ

Το πιάσαμε κάπου στα 60 χιλιόμετρα πριν το τέλος. Το πελοτόστ στο κάμπο με τις ελιές κι έξι Καρρέρες μπροστά στο δυομισάλεφτο.

Έχουμε να κάνουμε μια τριτοκλασάτη ανεφόρα με τα κατηφόρου ιδίας κατηγορίας και τερματιΖμό σε τριτοκλασάτη ανεφόρα.

Μπροστα στο πελοτόστ είναι τ' Άρλεκιν που έχουν το τισέρτ και οι Μπαλαμόρ που θέλουν να κερδίξουν τον αγκών τους.
Παίζουμε το μοτίβο 2 λεφτά πελοτόστ, δέκα λεφτά δισφημίσεις να περάσει η ώρα να φτάσουμε στην τελικιά ανεφόρα μπας κι έχει λίγο δράση.

Και το μεγάλο νέο!
ΟΙ ΤΑΨΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΚΟΦΤΕΡΝΑ!!!!!!!!!!!!!!

Έρχονται Ζγα-ζγα και οι Μπος οι περούνες....

Στον αγκών αρχίζουν τα στοιχήματα αν θ' αντέξουν οι Καρέρες. Και να μην ξεχνάμε τον Λάντα γιατί άμα κλάσει ο Αρούστ αυτός θα είναι αρχητόστ στα Κουμούνια. Αυτή τη μανία των κουρCάδων ότι το δουλικό είναι πάντα καλύτερος από το Φαβορίτ και αδικείται με ξεπερνάει.

Στον Αγκών είμαστε στα δέκα χλμ, οι 5 Καρέρες έχουν κλάσει και περιμένουν το λεφορείο να πάνε πίσω κι έχει μείνει μόνος του ο Εκσπρερμάτωσις απ' τα Κιουφάσκελα, που είχε κερδίξει τις προάλες ετάπ και το
Tour.
Η τελικιά ανεφόρα είναι ανηφοράκι, κατηφόρα, ένας κουρCάδικος τοίχος καμιά 300ρια μέτρα και μετά ελαφριά ανηφορίτσα

Πλησιάζουμε προς τα κείθε και οι κουρ
Cάδες έχουν αρχίσει και κλάνουν από τον κάμπο.

Ο Εκσπερμάτωση εντωμεταξύ... βλοσυρός δείχνει ότι το 'χει.
Φτάνει στο τοιχάκι και κάνει να γυρίσει το πετάλι και τους φέυγουν λάδια, βαλβολίνες, σκότια, σπλινάντερα, παραλίγο να σαβουριαζόντο να γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.

Εκεί είναι που ανοίγει ο Τσάβες, βγάζει τσαγιέρα και κερνάει αβέρτα. Ο οποίος Τσάβες, είναι πουλέν του Χαρδαφλέτσα από το
Giro αλλά τώρα του δώσανε βήμα να μιλάει. Τότενες έκανε τον δαιμόνιο ρεπόρτερ και στα σχόλια ήσαντο ο Λεμόντ Ντιπλοματικιού.

Φεύγει που λες.
Με το που ισώνει λίγο, ανοίγει τα τούρμπα κι αρχίζει να τον κυνηγάει ο Ντουμούκης μην του ξαναπάρει το τισέρτ πίσω. Να 'σου και ο ΝτανΜάρτης απ' τους ΤζερομκλεμένΖ που πάντα είναι στα Φαβορίτ αλλά δεν...

Τελικά κέρδιξε ο Τσάβες ξαναπήρε το τισέρτ και οι Μαρίκες γράφουν ιστορία στην Βουλέτα.
Και ο Χαρδαφλέτσας με τον Παράγκα, ξαναπήραν συνέντευξη απ' τον Σαγκανάκη, που τον βγάζουν για να λέει μαλακίες και να γελάμε.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour