ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 15ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ

Κλαζμένοι από χτες οι κουρCάδες έψαχναν σήμερα το πρωί να βρουν τι να κάνουν για να λουφάρουν.
Και μες τη βαριά περισυλλογή τους, λένε, δεν κάνουμε μια αναβασούλα τύπου Ριτσώνα, να περάσει η μέρα να βγει το μεροκάματο να πάμε αύριο στα ρεπά;

Ριτσώνα δεν είχανε κει κοντά, είχε όμως Σούζι-τσούζει. Είχε και κοντάς στον τερματιΖμό το σαχλέ του Φρίτς που φτιάχνει γαμάτο προσούτο κοντοσούβλι, έκλεισαν τα τραπέζα τους να κάνουν Κυριακή σαν χλapaCheοι.

Στην αρχή ξεκίνησε το δεύτερο πρόγραμμα του tour, δουλικά και λοιποί συμμετέχοντες, να ζεσταθεί ο κόΖμος μέχρι να βγουν οι πρώτες φίρμες άλλως γνωστά ως Φαβορίτ.

Στην χοτσιτ είναι ο Φολίδοφ απ' τα ΡούΖβελα της Πούτιν-γκας. ΡούΖβελα της Πούτιν-γκας, μπολσεβίκοι, διάτοντες αστέρες που εμφανίζονται κατά καιρούς στα τουρ, ανακατέβουν κανα ετάπ και εξαφανίζονται. Πιο παλιά έχουν εμφανιστεί οι Απλικέσιο, οι Μαστραντώνη και διάφορες τέτοιες μορφές. Τόσα χρόνια στα tour κι αν έχουν δει τα μάτια μας.

Φτάνουμε στα Φαβορίτ, ο Ουρακατάγκ είναι εντεκώς κλαΖμένος χάνει κι άλλο χρόνο. Ο Αμαδόρες το ίδιο. Ο Ζαχαρίνης ξεκίνησε καλά, αλλά προς το τέλος άρχισε να κλάνει. Ο Αμαδόρε λαστ γήαρ.

Ο δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε καλά το πήγε,ανέβηκε κάμποσες θέσεις.
Ο Τσάβεστ το αυτό. Τον έβαλε από κάτω τον Καμιμπάλι.

Ο οποίος Κανιμπάλης ξεκινάει γεμάτος ελπίδες να καθαρίσει στη μπουγάδα αλλά χάνει 10 δεύτερα το χιλιόμετρο.
Τον πιάνουν τ' άγχητα χάνει μια αλλαγή, του ξεφουσκώνει η αλυσίδα. Του αλλάζουν κούρCα αλλά κλάιν. Ο ΚρουνγκΖβουινγκ πάει ρολλαριστός λίγο πιο πάνω απ' το ρελαντί και παραλίγο να τον περάσει από πάνου.

Οπότεστ μένει μια βδομάδα να δούμε τι θα γίνει.
Θέλετε να σας πω τι θα γίνει;
Όποιος έχει εμφανιστεί στον Αλκότατζ και τον Χαρδαφλέτσα με το ροζ ζιπουνάκι και κραγιόν από φιλί στο μάγουλο στο επόμενο ετάπ το χάνει.
Ψάχτε στ' αχρεία του Εβροσπόρτ να δείτε ότι έτσι είναι.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour