Ρηβιουστ του 2ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ



Σε καμπίσια χώρα είναι οι κουρCάδες, καμπίσιο ετάπ κάνανε σήμερα να ξεδώσουν οι καυλόγκαζοι στην τελικιά Βούτα γιατί θα είναι όλο στην μουρμούρα.

Οπότε παραδιοσιακά το πελοτόστ στη λιακάδα και τρεις Φρονοτφδεράσε στο 8λεφτο. Καμιά κατοστή χιλιόμετρα είχε ακόμα, σιγά μην τους αφήνανε οι πελοτόστ να τους πάρουν το ετάπ.
Τους μαζεύανε σιγά – σιγά αλλά όχι πολύ φανατικά.
Πρώτη μούρη τα Άρλακιν που έχουν και το Ζιπουνάκι.
Στο ευρωσπόρτ το δίδυμο της συμφοράς, λέει ότι θα τους πάρει το ζιπουνάκι ο Κιντελέκπληξη. Λες και τα Άρλεκιν δεν είναι παραδοσιακιά δύναμη στον κάμπο και το ισάδι.

Είχανα και ανηφόρα σήμερα να δώσουν το Μπλε Ζιπουνάκι. Τεταρτοκλασάτη. Ανεβήκαν ένα γιοφύρι. Πιο μικρό από της Άρτας. Το πήρε ένας απ' τα Κιουφάσκελα.

Δεν γινόταν και τίποτα, δεν έχει κι η Ολλανδία κάστρα και αμπέλια να μας δείξουν. Έδειξαν 2-3 πόλντερ και κλάιν. Όλη περιμέναμε την τελικιά Βούτα.

Οι Φροντοφδεράσε κάτι που τους μάζεψαν κάτι που κλάσανε από μόνοι τους, καμιά 25αρια χιλιόμετρα πριν το τέλος μα ςκούνησαν μαντίλι εκτός από έναν Μίλι Φανίλι που πήγε να το παλέψει.
Εν τω μεταξύ έχουν πάει Ναϊμέγκεν, αυτό με την ομάδα που παίζεται στο στοίχημα και έρψονται γύρω – γύρω. Έχει ένα ποτάμι στη μέση που χωρίζει το Πάνω Ναϊμέγκεν με το Κάτω Ναϊμέγκεν. Και δυο γέφυρες, μια παλιά και μια καινούρια. Ερχόσαντο γύρω – γύρω τις γέφυρες να περάσει η ώρα.

Ηρθανε δυο – τρεις γύρες, φτάνουμε στην τελικιά Βούτα.
Μπροστά είναι 2 Εφ-Ντιτζέις. Πάνε να το πάρουν με τον Μc Ντελμάρ. Ανοίγει τα νίτρα στο φουλ ο Κιντελέκπληξη τους αφήνει παυλόπουλους. Τρεις καρότσες στο κιοφάλι τους έριξε.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour