ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 5ου ΕΤΑΠ του GIRO NTI ΙΤΑΛΙΑ

Μην νομίζεις ότι είχαμε τίποτα σημαντικό σήμερις λατρεμένε μου αναγνώστη. Από εκείνα τα εντελώστ άκυρα ετάπ που κάνουν οι κουρCάδες για να βγουν τα βατ και τα υπομετρικά, να τα κερδίσει κανάς ασχέτου να βγει το μερακάματο.

Όπως το έβλεπες, δεν το έλεγες καμπίσιο. Βουνίσιο με την καμία, ούτε καν Υμηττήσιο. Τύπου Κόρινθος – Πάτρα από την εθνικιά χωρίς τις νταλίκες. Αυτό.

Το πελοτόστ με τ' Αρλεκιν πρώτη μούρη και οι Προποτζήδες από δίπλα. Οι κανονικές ομάδες με τα φαβορίτ, έχουν αράξει στη γαλαρία και πίνουν φραπέδες. 4 Φροντοφδεράσε στο 4λεφτο μπροστά.


Κάποια στιγμή ένας Καντελεβανσέος που ήτανε στους Φροντοφδεράσε τρώει μια σαβούρδα στο ίσωμα, βρήκαμε κάτι ν' ασχοληθούμε για λίγο.

΄Ητανε κι ένας απ' τις Μαρίκες που τον λέγανε Τσουρουκά. Άιντε να κάνεις προκοπή έτσι.

Η ώρα να μην περνάει με τίποτα και να έχουμε καμιά εκατοστή χιλιόμετρα μέχρι τον τερμαριΖμό. Που σημειωτέον ήταν σε παβέ. Παβέ τώρα. Καμία 200αρια μέτρα, μην φανταστείς τίποτε ιδιαίτερο.

Τρώει άλλη μια σαβούρδα ένας Ταψού μ΄έναν Άρλεκιν, πέρασε κανά 20λεφτο με τα ρηπλέι. Χαλάει η κούρCα του Ματζικχωριστουσπέλ, κάτι η αγωνία μέχρι να φτάσει το πελοτόστ, μπήκαμε στην πόλη του τερματιΖμού.


Θα κάνανε μια γυροβολιά να χαζεψει τους κουρCάδες το crowd και θα τερματίζανε. Με το που τελειώνουν την πρώτη μαζεύουν τους Φροντοφδεράσε.

Οπότε μένει μια γυροβολιά να δούμε την τελικιά Βούτα.

Άφαντος ο Κιντελέκπληξη. Έχει αράξει στη γαλαρία και πίνει τσίπουρα με τους αλοινοί καθότι είναι γενεθλιαζόμενος το χρυσό μου. Βγήκε μετά στον Αλκότατζ και τον Χαρδαφλέτσα με το χαμόγελο δεμένο φιόγκο, νταξ μωρέ του λέει από μεθαύριο που θα ξενερώσω, θα ξαναπάρω μέρος σε κόντρα.

Στον αγκών τώρα, έχουν δει οι τριτοδεύτεροι καυλόγκαζοι ότι είναι η ευκαρία τους, αλλά είχαν ξεχάσει τον Γκρέιντερ.
Κι εκεί που είναι 500 μέτρα πριν το τέρμα, πατάει τα νίτρα, όλα τα γκάζα, τα τούρμπα τα τελάρα μέσα να μην κόβουν τελικιά και φεύγει μπροστά.
Μέχρι να πάρουν οι άλλοι χαμπάρι τι έγινε και ν΄ανοίξουν ξκαι αυτοί, τους έχει κουνήσει μαντίλι καλαματιανό, 6 καρότσες διαφορά έγραψε το δορυφορικό τσαγιόμετρο των μοναδικών ΠαγκοΖμίως Έγκυρων Ρηβιούστ.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour