ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 7ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ.

Η μέρα ξεκίνησε με βόμβα μεγατόνων από τον Χαρδαφλέτσα. Τον ρωτάει ο Αλκοτάτζ, δεν με λες μανίτσαμ' ο Κιντελέκπληξη έχει ελπίδες σήμερα να πάρει το ετάπ καθότι η επιτομή του κάμπου?
Κάτσε να δούμε, απαντάει ο Χαρδα. Δεν δα και ο καλυτερότερος καυλόγκαζος του ντουνιά. Απλά έτυχε αυτή τη στιγμή να έχει την καλύτερη ομάδα γύρω του.
Λυποθυμίες, χαρακίρια στα κουρ
Cάδικα φόρα, τους καταστράφηκε ο κόΖμος τους.

Στον Αγκών τους τώρα, το πελοτόστ στον κάμπο (που αλλού) και 6 Φροντοφδεράσε στο τρίλεφτο. Έχουν ξαναβάνει ένα γεφυράκι προς το τέλος και το λένε τεταρτοκλασάτη ανεφόρα.
Μπροστά στο πελοτόστ είναι οι Προποτζήδες και ΕΦ-Djs, καμπίσιο είναι το ετάπ άστε να κάνουμε εμείς παιχνίδι. Τσου άφησαν τα Φαβορίτ αλλά είχαν και το νου τους.

Πλησιάζουν το γεφυράκι οι Φροντοφδεράσε και δυο από δαύτους τα στήνουν να δούν ποιος θα πάρει το ΚΟΜ των Ιμαλαΐωνε... 3 μέτρα υψομετρικά. Το πήρε ένας ασχέτου, δε νομίζω να μας ξαναπασχολήσει.

Στο πελοτόστ έχουν μπει μπροστά τα Κουμούνια και δίνουν με αποτέλεΖμα να κλάνουν οι καυλόγκαζοι στη γαλαρία, χοροστατούντος του Κιντελέκπληξη.
Γέρνουν κατά την άλλη πλευρά του γιοφυριού 3 μέτρα υψομετρικά και κλάνουν οι 5 από τους Φροντοφδεράσε. Μένει μόνος του ο ΚουνγκαθόλουΦου να κρατήσει τα προσχήματα.

Στο πελοτόστ έχουν μπει μπροστά και δίνουν οι ΤζερομκλεμένΖ. Πάνε να πάρουν την τελικιά βούτα με τον Ουρακατάγκ. Άκης Πάνου, στο θολωμένο μου μυαλό και βάλτα να πάνε πήγανε.

Προσπαθούν τέλος πάγκων να μπούνε πρώτη μούρη στο Καβούρι όλη η κοινωνία μην έχουμε τίποτα λιγούρες. Πριν την τελικιά Βούτα έχει και τεχνικό κομμάτι.
Τεχνικό κομμάτι. Μια δεξά και μια αριστερή στροφή. Το έμαθε η τεχνική και αυτοχτώνισε.

Τέλος πάγκων, είναι οι καυλόγκαζοι στην τελικιά Βούτα, έχουν ανοίξει τα νίτρα τους, τα τούρμπα τους, όλα τα γκάζα στην ευτεία και από πίσω έρχεται ένα κόκκινο πράμα μαλλια. Σκόνη, κουρνιαχτός κόρνες, σφήνες χαμόστ στο ίσωμα.
Γκρέιντερ... λίρα εκατό στη Βούτα.
Κιντελέκπληξη last year. Πάλι έπινε τσίπουρα στη γαλαρία. Του πάθανε κοκομπλόκο οι ντεραγιέδες και καλά. Μωρ' της κοντής... όλα της φταίνε...

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour