Ρηβιούστ του 16ου ΕΤΑΠ του Tour [με ολίγη από ΣουΚου]

Πλησιάζουμε προς το τέλος της ποδηλατικιάς επιθεώρησης λατρεμένε μου αναγνώστη και τι να γράψεις. Μία σούπα και μισή. Δεν τα φκιάνουν όπως παλιά.

Κάνουν ένα χρονόμετρο στα καπάκια κάμπο. Κάνουν έναν ανήφορο χθες με τα κατηφόρου, όπου το θέαμα ήταν κράταμε να σε κρατώ ν’ ανεβούμε στο βουνά και βόηθα παναγιά να το κατεβούμε και πάμε σήμερα... ¨Οποιος πήγαινε να λακίξει, έκλανε μετά από 50 μέτρα. Ο Ματζικχωριστουσπέλ ήταν δυο χρόνια μπροστά, όχι ότι ήθελε το ετάπ, την πόλξα ντοτ ήθελε και κατάφερε να το χάσει από τον Πανταόχι, τον οποίον το είδανε με τα κολάν και το κράμπον οι διοργανωτάς, του λένε κει ‘σα πέρα είναι ένα ετάπ πήγαινε να το κερδίσεις γιατί δεν το θέλει κανένας και θα μας μείνει αμανάτι.

Σήμερα παραδοσιακά, γιατί οι κουρCάδικοι αγώνες είναι παραδοσιακό άθλημα εκτός απ’ το αποκούμπι του κάθε κουλού, είχαμε πέρα στους πέρα κάμπους είναι ένα πελοτόστ.
Το γύρανε κατά το σπίτι του Καστελάρα έχει το βράδυ Πάρτυ Αποφοίτητης. Θα κάνουν και σαπώ και αντί για καπέλα θα πετάνε κράμπον και κολάν. Έχουν και ρεπό αύριο, κουτί του ήρθε και άσε τους τηλεθεατάς να περιμένουν να δουν τιτανομαχίες.

Τιτανομαχίες... τύπου... Ένας ξέκλαρος με μια μισοριξά ούτε σκετς στον Ξεφτερλή δεν κάνουν. Να τα λέμα αυτά.

Γιατί κατά τ’ άλλα υποτίθεται είμαστε στην τρίτη εβδομάδα που θα μιλήσει ο Γκουιντάρας. Πρόσεξε πως έχει το πρόγραμμα. Σήμερα κάμπο.
Αύριο είπαμε, ρεπό. Αραλίκι στην πισίνα, τζελοχίτο και μπαρίτσες φλαμπέ με σως καβουρόζουμου.
Την Τετάρτη ξαναέχουν χρονόμετροστ. Παλιά αυτά τα κέρδιζε ο Τόνυς ο Μάρτιν, τώρα τα κερδάει ο Ντουμούκης.
Οπότε πάμε για Πέμπτη για να δούμε τι θα κάνει ο Γκουιντάρας.
Ζήσε μάη μου δηλαδήστ.

Στο εταπ τι έγινε; Τι να γίνει.
Μόνο δυο Ντελαμοτοκρός μπροστά, ο Σινεάλφαβιλ που έχει καημό να κερδίξει και ο Τόνυς ο Μάρτην που πήγε για συμπαράταξη.
Μπροστά στο πελοτόστ ήταν και η κουτσή Μαρία, κάτι που κλάσανε κάτι που τους μάζεψαν, φτάσαμε στο Castellaraville. Πάμε για Τελικιά Βούτα
Να δεις χαρά το διδυμο της συμφωράς του Ευρωσπόρτ. Κατάφεραν να κάνουν οι κουρCάδες ένα ζγουιτσμπάκ και δυο στροφές χωρίς να σαβουριαστούν.
Τεράστιο κατόρθωμα σε λέω.
Ανοίγουν τα νίτρα, τούρμπα, σπαστά διαφθορικά και δε συμαζεύεται άπαντες οι καβλόγκαζοι κέρδισε ο Σαγκανάκης στο φώτοφινοσφίλμ.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour