Ρηβιούστ του 3ου ΕΤΑΠ του Tour

νταξ, με ολίγη από 2ο το οποίο αν εξαιρέσεις την σαβούρδα του Μπιστολέρο, σέκοντ ιν ε ρόου, το ότι πήρε για πρώτη φορά στη ζωή του ο Σαγκανάκης το τισέρτ του Ταρίφμεν, από τον Κάβεντιστ που κι αυτός το είχε πρώτη φορά. Δεν είχε κάτι ν΄ασχοληθείς.
Κλασικό απάτη ετάπ με τα γιοφυράκια και καλά αανηφόρες και τερματιΖμό στη ράμπα του γκαράζ. Πήγε να το κλέψει ένας Ταψού αλλά δεν. Του έδωσαν το Πόλκα Ντοτ τισέρτ για παρηγοριά.

Παραδοσιακό κάμπο σήμερα, είπαμε διανύουμε Εβδομάδα Κάμπου, όποτε είχαν πάρει φωτιά οι μπουκ απ΄το πρωί ποιος καβλόγκαζος θα κερδίξει την Τελικιά Βούτα και αν θα ξανασαβουριαστεί ο Μπιστολέρος.

Ντελαμοτοκρός ήταν ένας έρημος και σκότεινος ταλαίπωρος, από εκείνες τις ομάδες που φέρνουν οι διοργανωτάς για να γεμίζει το πλάνο με το πελοτόστ και να κάνουν και Ντελαμοτοκρός ή Φροντοφδεράσε. Μπορεί να κερδίξουν και κανα ετάπ έτσι για το ονόρε.
Αυτός ήταν απ' τους Βιντάλ ΚουρCούν. Πρώτα ξαδέρφια του Βιντάλ Σασούν του αυτοκράτορα των Σαμπουάν και του άλλου μεγάλου πρωτοποριακού των Βινταλαίων, του Βιντάλ Ντατσούν που έχει την πρωτοκαθεδρία σε πωλήσεις καρπουζιών και πλαστικιας καρέκλας για μπαλκόνια, πανυγηρια και λοιπά καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Πήγαινε μόνος του που λές και περίμενε πότε θα τον μαζέψουν να τελειώσει το μαρτύριο.
Το Τισέρτ το έχουν τα Σαξόραλα, έμπειροι σε αυτά, όχι σαν τους ψάρακες το Κιουφάσκελα που το έχασαν γιατί δεν ήξεραν το να κάνουν.

Κι ενώ η μέρα κυλάει πιο αργά και από κατάβαση του Υμηττοκατσαπλιάτσικου στο 5 και το 10, εμφανίζεται απ' το πουθενά,
the one and only
the man himself
η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Ο ΜΠΕΓΛΕΡ!!!!!!!!!!!
Ο οποίος είναι σε καινούρια ομάδα. Ενεργουμεαμέσως.Δεν, τη λένε, με σήμα το Ο. Τώρα τι σημαίνει το Ο θα σε γελάσω και δεν θέλω λατρεμένε μου αναγνώστη. Όξω πούστη απ΄ την παράγκα να σημαίνει; Οοοοοοοο οοοοοομορφη Θεσσαλονίκη; Έχουν βγει οι αμέρτητοι ρεπόρτερς των Μοναδικών ΠαγκοΖμίως Έγκυρων Ρηβιούστ και το ψάχνουν.

Εμφανίζεται που λες και κάνει την πρώτη Βεκλεριά του Tour. Και ο μικρός Θεούλης κάνει το απίστευτο. Μαζεύει τον Φονσέκα που είναι ο Ντελαμοτροκρός και ήσαντο 5μισο λεφτά μπροστά.
Να πουμε και μια αλήθεια, στο πελοτόστ κλάσανε λίγο για ξέρουν Μπεγλέρ, ξεΜπλεγλάερ κάτι κηδείες τους τις έχει κάνει. Οπότε σκύψανε κιοφάλι και άρχισαν να δίνουν.

Κάποια στιγμή τους μάζεψαν και χάθηκε το ενδιαφέρον. Οπότε τι μας έμεινε; Η Τελικιά Βούτα.

Μια ώρα κάνανε να βρούνε το νικητή.
Ο Κάβεντιστ κέρδιξε τελικά τον Γκρέιντερ, μισή ρόδα αλλά όταν στην εποχή των δορυφορικών συστημάτωνε, οι “ζούνε στα δέντρα και τρώνε βελανίδια” της παγκοΖμιας ποδηλασίας, έχουν μείνει στον κούκο και το φώτοΦίνιστ, περιμένεις προκοπή;

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour