Ρηβιούστ του 5ου ΕΤΑΠ του Tour

Είπανε που λες λατρεμένε μου αναγνώστη οι κουρCάδες να κάνουν μια Εβδομάδα Κάμπου, να γουστάρει ο καβλόγκαζος και τελικά τα κάνανε μαντάρα με τις χρονομέτρησες και το γύρισαν στη συρτορούμπα.
Βάλε κει πέρα 3 – 4 τριτοδεύτερες ανηφορίτσες να περάσει ο καιρός, να δούμε τι θα κάνουμε.

Οπότες απόλα είχαμε σήμερις. Και Ντελαμοτοκρός στο 15λεφτο μπροστά. Πατσουριβάντς στο τρίλεφτο να τους κυνηγάνε. Τα Σαξόραλα πρώτη μούρη στο Καβούρι.

Ντελαμοτοκρός είναι ο ντεΤζές (λέουρας στο γεγονός), Ο Βαν Αρμάδας απ' τους Καντελεβανσέους και ο Γκρίγκος απ' τα Κουμούνια.

Στους Πατσουριβάντς είναι μεταξύ άλλων ο Ματζικχωριστουςσπέλ, όπου όλη η κανούργα κενωνία ψάχνει να βρει τι κάνει 'κει 'σα πέρα.

Για να σε βάλω στο κουρCάδικο κλίμα, επειδή είμαι βαθύς μελετητής, ότι ήταν να γίνει, θα γινόσαντο στα δυο τελευταία λοφάκια. Τα προηγούμενα μπαίνουν για να κάνουν το κομμάτι τους οι Ντελαμοτοκρός – Φροντοφδεράσε, όπως θες πέστο.

Για να μη μακρυγορούμε, έχει κι Εθνικιά μπασκετούμπας, φτάνουμε στο περι ου ο λόγος προτελευταίο λοφάκι.
Μπροστά μπαίνουν οι Μπαλαμόρ και δίνουν αβέρτα. Από πίσω αρχίζει το πρώτο κλάσιμο του tour.
Καβλόγκαζοι. Τα λέγαμε. Αράζουν και περιμένουν το τραμ το τελευταίο να τους πάει στο ξενοδοχείο.
Ντουμούκης. Ναι είναι και αυτός εκεί. Μπεγλέρ. Αυτός θα μου πεις είναι εχτός συναγωνιΖμού απλά τον αναφέρουμε γιατί είναι σταρ.
Λάντας. Μας κούνησε μαντίλι με το καλημέρα.
Κανιμπάλης!!!!!!!
Όμως εδώ υπάρχει παρασκήνιο, που μόνο από εδώ θα το μάθεις.
Ο Κανιμπάλης έχει πάει για ένσημα στο Tour. Κέρδιξε τον Giro, την έβγαλε την υποχρέωση για φέτο, άσε τον Αρούστ σου λέει να παλεύει.
Κι εκεί που πάει να την κάνει με ελαφρά για Μυκόνιους Νήσους, να σου τα κανάλια, κάτι μαζοματαρέοι με κολάν και κράμπον, τον αρχίζουν στα τι έπαθες και μήπως δεν είσαι καλά και να βάλουμε πλάτη να τους μαζέψεις και κάνε και μια μπετούγια ρε αδερφέ, εσύ να είσαι καλά. Έμπλεξε σου λέω.

Στη δράση τώρα, έχουν αρχίσει και μαζεύουν τους μπροστινοί. Και πάνω που όλοι λένε θα τους φτάσουν μπαίνουν μπροστά οι Αχώνευτοι και αρχίζουν το κατενάτσιο. Σου λέει ο χρΦτουμ, είμαι που είμαι κλαΖμέος εκ γενετής και κερδάω μόνο όταν δεν υπάρχει αντίπαλος, όπως το πάνε οι τουρκόγυφτοι οι Μπαλαμόρ, θα μου κλάσουν και τ' άλλα δουλικά και αριβεντέτσι Πάρις με το καλημέρα.

Οπότε οι Ντελαμοτοκρός και οι Πατσουριβάντς ξανανοίγουν. Εν τω μεταξύ καμία αναφορά για κατα φαντασίαν ταξιτζή, άρα όλα δείχνουν υπό έλεγχο.

Στους Ντελαμοτοκρός κλάνει ο Γκρίγκος και ο Βαν Αρμάδας λακάει απ' τον ντεΤζές και πάει για τη νίκη. Στους Πατσουριβάντς μόνο ο Ματζικχωριστουσπέλ δείχνει να έχει ψυχή να πολεμήξει για την τιμή τον όπλωνε αλλά δεν κάνει και πολλά πράματα.

Το πελοτόστ έχει παραμείνει, φαβορίτ και φίλοι.
Ο Βαν Αρμάδας με τ' ακαθέκτου ορμής, ω σαν άλλος Κουντουριώτης.
Εχτός από ένα κατηφοράκι πριν το τέλος που το είχαν ξαναβάλει πριν 5 χρόνια και είχε φάει μια στερεοφονικιά σαβούρδα ο σύντροφος Βιναγκούρωφ, τον μαζεύανε απ' την κάτω πλαγιά.
Εκεί πέρα, εχουν βγει όλες οι Γαλλικιές Χορωδίες και ψέλνουν το

Σιγά καλέ μου σιγάάαααααα,
σιγά την άμαξααααααα,
σιγά την άμαξαααααα,
μην πάρουν τ' άρματα φωτιάάαααααα

και παραδόξως δεν σαβουριάστηκε κανένας.
Τελικά κέρδιξε ο Βαν Αρμάδας, όπως ήσαντο αναμενόμενο λόγω και του ότι ήσαντο εργοδηγοί στο κάτι που μοιάζει με πελοτόστ οι Αχώνευτοι και πρόσεξέ με, λατρεμένε μου.

Πήρε το τισέρτ του Ταρίφμεν και είναι στο 5λεφτο μπροστά.
Τα κουρCάδικα επιτελεία του δίνουν μόνο δυο μέρες μέχρι να κλάσει και να του το πάρουν πίσω.
Για κοίτα τις αποδόσεις στο Ασιατικό πόσο δίνει η εβδομάδα και τα ξαναλέμε.


Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour