Ρηβιούστ του 10ου ΕΤΑΠ του Tour

Με τούτα και με κείνα το μισάσαμε το Tour που λες λατρεμένε μου αναγνώστη.
Χθες είχανε ρεπό αλλά δεν το χαρήκανε. Ήταν στην εντατική με τους ορούς και τα σωληνάκια, αγκαλιά με τα ταβόρ και τα λεξοτανίλ να ξεπεράσουν την προχτεσινή πανωλεθρία.
 Καμιά 20αριά δεν πρόλαβαν ανοιχτό το κοντρόλ να σφραγγίξουν καρτέλα και αποκλείστηκαν. Εκ των οποίων η μισοί ΕΦ-Djs.
Αλλοι καμια δεκαριά ήτανε τα τροπέτα καταλαβαίνεις, μια ληψαντρία την έχουνε.
Σήμερα είχε κάμπο. Πολύς ωραίος ο κάμπος δήλωσε ο χρρΦτουμ στον Αλ Κότατζ. Στεγνώσανε τα κολάν απ’ τα τσισάκια τον ρωτάει; Όχι τελειώς έχει λίγο υγρασία ακόμα, πάει και ο γκαργκαΘωμάς, έχουμε δρόμο μέχρι να κερδίσω.
Έκανε δηλώσεις και ο Αρούστ. Τον οποίο τον πήγανε στα Κοϊφίρ Toula στο Μπουρνάζι τον έκανε άνθρωπο και δεν εμφανίστηκε σαν ξεπουπουλιαΖμένο λιγούστρο όπως πέρσυ. Είπε δεν πήρε χαμπάρι, νταξ δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε αητός και καθάρισε ο σύντροφος Βιναγκούρωφ και λυθηκαν όλα τα προβλήματα.
 Στον Αγκών τώρα μόλις δυο Ντελαμοτοκρός και αυτοί επειδή το γράφει η σύμβασή τους. Να μην θέλει κανένας να πάει. Άσε ρε λένε. Και προχτέ που πήγαμε 40 νοματαίοι είδαμε τι έγινε. Οπότε πελοτόστ και άγιος ο μανιτού.
Για να σου δώσω να καταλάβεις τι έγινε σήμερα. Τον θυμάσαι τον Μαμαλάκεν που έβγαζαν στο Giro κι έλεγε συνταγές και κριτικές Κάστρων? Τον ξαναβγάλανε σήμερα να γεμίσει ο πρόγραμμας γιατί δεν πέρναγε η ώρα να φτάσουν στην Τελικιά Βούτα να τα στήσουν να δούμε τι θα γίνει. Χειρότεροι και από πρωινάδικο στο μέγκαμου έχουν καταντήσει. Ακούσαμε και κριτικές για τουλάστιχον 50 κάστρα. Είχε και συνταγή, μπριός με τζελάκια και μπάρες δημητριακώνε. Κάτι τέτοια έτρωγε και ο Ντουμούκης κι έτρεχε τρελή κι αδέσποτη μες τα σπαρτά απ’ το πορλιόγκο.
Φτάνουν Ενδιάμεση Βούτα τα στήνουν αναγκαστικά γιατί αν δεν τα στήνανε θα τους έστηναν στα 10 μέτρα οι διοργανωτάς. Ο Κίντελ Έκπληξη κέρδιξε με Χριστώς δεύτερο και Κίντελ έκλπηξη τρίτο.
Αρχίζουν οι συνεντεύξεις με τους καβλώγκαζοι.
Μέχρι και ο ΝτάνγκενΖντουβ έκανε δηλώσεις, έχει τεχνικές δυσκολίες ο τερματιΖμός, έχει δυο στροφές Που να ήτανε στο Λιζενχέσεν την Κυριακή που πριν τον τερματιΖμό είχε τραπέζι και προΖγείωση σε μπέρμπ, να δούμε τι θα έλεγε.
Ο Γρέιντερ παραπονέθηκε ότι δεν υπάρχουν ποια τρενάκια, τα έχουν ισωπεδώσει όλα οι καινούριοι, δεν είναι τα Tour όπως παλιά.
Τα Μοναδικά ΠαγκοΖμίως Έγκυρα Ρηβιούστ έχουν πει Μπουρουχανί για σήμερα. Μη σε κουράζω, δεν έχει και καμιά αγωνία, φτάνουμε Τελικιά Βούτα. Στις δυο στροφές πάνε τα τραινάκια, γίναν τα τραίνα που φύγαν κουρCάδες που δεν πήραν.
Τελικιά Ευτεία ο καθένας μόνος του. Μαλλιά ο ΝτανγκενΖντουβ πάει για την έκπληξη αλλά ο έρχεται από πίσω μαλλιά ο Κίντελ Έκπληξη και του παίρνει την μπουκιά απ’ το στόμα. 3 καρότσες του έριξε.
Ο Αστραχάν ο Μπουρουχανί με το ζόρι δεκάδα το παλιάλογο.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour