Ρηβιούστ του 11ου ΕΤΑΠ του Tour

Το έχουμε πει χίλες φορές λατρεμένε μου αναγνώστη, δεν κάνουν τα παιδιά. Τους βάνεις ανήφορο, γκρινιάζουν γιατί κλάνουν στερεοφωνικώς. Τους βάνεις κατήφορο, γκρινιάζουν γιατί σαβουριάζονται. Τους βάζεις κάμπο γκρινιάζουν γιατί φυσάει και θα πουντιάσουν ξέρω ‘γω. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να κάνουν.
Το επόμενο είναι να βάλουν τις κούρCες στο στατικό και να κάνουν έτσι αγκών με μια τυφλεόραση απέναντι να παίζει Ντάουχιλ. Πως τους είχε βάλει ο Νάβραχος μια χρονιά στον Κεντρικό Ναύσταθμο Κορίνθου (χωρίς το Ντάουχιλ); Έτσι.

Το πελοτόστ στον κάμπο τρεις Ντελαμοτοκρός στο δυομισάλεφτο και πάμε.
Μ’ αρέσει που και στον κάμπο έχουν βρει ονομασία. Τρανσφανφάρε. Και καλά πάνε απ’ το ένα σημείο στο άλλο. Άρα καλά λέμε όλη η κοικωνία ότι κοροϊδεύουν τον κοΖμάκη και δεν κάνουν κανένα Αγκών. Εντελώς τσιπίδες αντί να πάρουν ένα τραίνο, ένα αρεοπλάνο το κόβουν πελοτοστάτο.

Στον Ακών δεν συμβαίνει τίποτα, περιμένουμε απλά να φτάσουν Τελικιά Βούτα και να τελειώσει η επιθεώρηση με τα κολάν και τα κράμπον.
Εκεί που είναι έτοιμοι να βγάλουν τον Μαμαλάκεν να αρχίσει τις συνταγές και τις κριτικές κάστρων, σαβουριάζονται.
Ευτεία ήσαντο, αφσλφλατοστ, ούτε άλματα, ούτε βραχόκηποι, το τέλειο ισάδι. Κατάλδος τροπέτο, βγήκε ΠΕ. Ο ΝτανγκενΖντουβ τη γλίτωσε με μια κούρCα. Κάτι άλλοι με κάτι μόλωπες, τροχούς, διάφορα.
Πάμε παρακάτω, έχει ένα ανηφοράκι τεταρτοκλασάτο για να δείξουν και καλά ότι κάνουν κάτι, ξανασαβουριάζονται. Κάτι ΑγκρρΤού κι Εφ-Djs αυτή τη φορά. Ισάδι κι εδώ.

Οπότε περνάμε την ώρα μας με το ποιος είναι τροπέτο και ποιος συνεχάει.
Στο πελοτόστ μπαίνουν τα δουλικά των Καβλόγκαζων κι αρχίζουν να μαζεύουν τους Ντελαμοτοκρός.
Δηλώσεις και σήμερα ο ΝτανγκενΖβτουβ. Ξανά η κασσέτα. Τεχνικές δυκολίες βλέπε στροφές, άμα είσαι σε καλή θέση μπορείς να τα καταφέρεις. Μάλλον μπερδεψε το κάμπινγκ στις διακοπές με την κόντρα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι στις κόντρες αμόλας όλα τα γκάζα και άμα τα έχεις περισσότερα κερδάς, αλλιώς σφίγγει το έντερο απ’ το τσάι.

Δεν συνβαίνει τίποτα εκτός από μια σαβούρδα που έφαγε ο Μπιστολέρο. Αφήνει το δουλικό που ήτανε μαζί του στη σαβούρδα τάβλα, καβαλάει την κούρCα, έρχετε ο Πανταόχις και τον μαζεύει και αυτό ήταν. Το δουλικό δεν μάθαμε ποτέ αν επιβίωσε ή τον έφαγαν τα τσουπακάμπρας.

Εκεί που έχουν πλησιάσει στα 30 με 40 δεύτερα τους Ντελαμοτοκρός το πελοτόστ, κατεβάζει μια δευτέρα ο Μπόδναρ και λακάει. Οι άλλοι δύο λένε μέχρι εδώ έλεγε η σύμβασή μας και αράζουν στη γαλαρία για φραπέ.

Ο Μπόδναρ αρχίζει και ανοίγει στο ενάμισο λεφτό η διαφορά.
Αρχίζουμε και πλησιάζουμε στην Τελικιά Βούτα.
Τον μαζεύουν αλλά πολύ δύσκολα. Πολύ σκληρός για να κλάσει αποδεικνύεται ο Μπόδναρ. Χρονομετρήστας ξέρει από μοναξά.
Είμαστε μέσα στην Τελικιά βούτα και δεν τον έχουν μαζέψει.
Τρελλενονται οι καβλόγκαζοι, δεν είναι δυνατόν να μας κάνει κηδεία ο Ντελαμοτοκρός.
Ανοίγουν, νίτρα, τούρμπα, φλόκους, μαΐστρες, το κοΖμοπόλιταν σελίδα 63, βγάζουν και κουπιά μπας και... 200 μέτρα πριν το τέλος τον περνάνε επιτέλους.
Για την ιστορίας ξανακέρδισε ο Κίντελ Έκπληξη. Μπορεί να είναι τσοπαναρέιβ, γκλιτσομάχος, αλλά φέτο έχει τα καλύτερα μίγματα στα νίτρα, τις σωστές πιέσεις στα τούρμπα και αυτό φαίνεται στην κόντρα. Έχει κάνει δουλίτσα να τα λέμε αυτά.





Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour