Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour

H φάση ήταν μπρος λακάνε και πίσω κλάνουν.
Τρεις πρωτοκλασάτες με τα των αναλόγωνε κατηφόρωνε. Χωρίς κάμπο ενδιαμέσως, μόλις 100 χιλιομετράκια να προλάβουν να γυρίσουν, να πλυθούνε, να σενιαριστούν και να πάν ν’ ακούσουν τιτανομεγιστοτεράστιο Γιώργαρο στην γνωστή αυλή στο Μέγαρο το κακό.
You Know
δεν πρέπει, δεν πρεπει,
δεν πρέπει να κλάσεις
στον ανήφοροοοο αυτόοοο
και πάει και πάει
και πάει χαράμι
το μαντόνε το καλόοοοο
και δώστου ντραγκα ντρούγκα τη Τζελαματίνα την αρετσίνωτη

Ξεκινάνε, είναι λίγο μαγκωμένοι. Λακάνε να κάνουνε Ντελαμοτοκρός ο Ζιλμπέρτος, ο Τζαβανέλ και ο ντεΤζές να σπάσει ο πάγος να πάρει μπρος το σύστημα.
Πάνε και κάτι άλλοι να λακίξουν αλλά δεν υπάρχει πάθος. Πιο πολύ έχουν στο μυαλό τους αν θα πει ο Γιώργαρος το εσύ μιλάς στην καρδιά μου, παρά να κάνουνε Αγκών.

Μπαίνουνε μπροστά οι Προποτζήδες απ΄τα Τζάμπο και οι Ου ρε Κακομοίρηδες και αρχίζουν να δίνουν αβέρτα.
Τι έγινε τώρα, τι ρόλο βαράγανε αυτοί;
Σου λένε μια ζωή μπαίνει μπροστά το γνωστό παρεάκι των Φαβορίτ και κλάνουμε εμείς. Θα μπούμ
ε εμείς να κλάσουνε αυτοί να δούμε τι θα κάνουν.
Πρωτο ανηφοροκατήφορο, έχει κλάσει το σύμπαν. Οι μπαζοφόρες στο φουλ. Να μην προλαβαίνουν. Μπροστά είναι ο ντεΤζές και από πίσω
Προποτζήδες απ΄τα Τζάμπο, Ου ρε Κακομοίρηδες και Φαβορίτ με τα ελάχιστων δουλικών. Δηλαδή μόνο Μπαρντές και χρρρΦτούμ είχαν. Αρούστ, Μπιστολέρος και Γκουιντάρας σαν τις καλαμιές στονν κάμπο. Κι έχουν δρόμο.

Πάμε κατά τον δεύτερο ανήφορο, κατεβάζει δευτέρα ο Μπιστολέρος και λακάει.
ΣκόποΖμου δήλωσε είναι να κερδίσω ετάπ. Έλα ρε γίγαντα, πάλι καλά που μας το ξεκαθάρισες γιατί μέχρι τώρα νομίζαμε ότι είχες έρθει για την παγκοΖμίου φήμης Έκθεση Κολάν στο Μον ΚουρCαραζόν (μόνο για κουρCάδες) και τη γιορτή Τζελακίου. Δεν ασχολείται κανένας μαζί του, δυο βδομάδες πίσω είναι.
Κολλητά ανοίγει και ο Λάντας. Ώπας! Μείον ένα δουλικό ο χρρΦτούμ. Στρατηγική λένε οι κουρ
Cάδες. Να ανέβει στη ΤζιΣι και να έχει δύο να κυνηγάει ο Αρούστ. Κλάιν. Αυτές είναι στρατηγικές για το Σανσαράι. Δεν είναι για το Τσάμπιο λι. Είναι κορόιδο ο σύντροφος Βιναγκούρωφ να πσσσαρώσει.
Δεν είδε τι έγινε με τον γκαργκαΘωμά που κράτησε δυο μέρες παραπάνω το Τισέρτ, για πότε τον κάνανε τροπέτο. Εδώ θα μάθεις τη μοναδική αληθινή αλήθεια.

Μετά τα χθεσινά
ανακάλυψε ο Σερ Αρχιχαραμοφάης ότι την ανεβαίνει κόσα την ανηφόρα το μαλακιΖμένο, κλάνει ο Λυπηρίδης της παγκόΖμιας κουρCάδικιας ιστορίας και γίνεται ρόμπα όπως χθες. Οπότε του είπε να εξαφανιστεί να μην τον βλέπει μπροστά του. Του φτάνει ο Γκαβογιατόσκις του χρρΦτούμ.

Τον βάζει στην άργαση τον Λάντα ο Μπιστολέρος και αρχίζουν ν’ ανοίγουν με γεωμετρικιά πρόοδο.
Κάπου στο λεφτό, πιο λίγο, πιο πολύ, λακάει και ο Γκουιντάρας. Νωρίς φορμαρίστηκε για Γκουιντάρα αλλά έτσι κάνει πάντα. Μόλις χάσει στα σίγουρα το
Tour μετά από κανα δυο μέρες πετάει ο κερατάς.

Μαζί του παίρνει τον Μπάρκουλι τον
Γκαβογιατόσκι κι έναν ΑγκρρΤού.

Βασικά ο
Γκαβογιατόσκις πήγε να μαζέψει τον Γκουντάρα αλλά που ν΄ακολουθήσει ο αστραχάν. Πάλι σου λέει θα έχουμε τα ίδια με τα χτεσινά κι έκατσε στ’ αυγά του.
Συνεργάζονται και αρχίζουν ν΄ανοίγουν από το παρεάκι των Φαβορίτ και να μαζεύουν Μπιστολέρο και Λάντα που έχουν μαζέψει και τσαγιάσει τον ντεΤζέ.

Να μην τα πολυλογούμε γιατί έχεις και δουλειές λατρεμένε μου αναγνώστη.
Μπαίνει μπροστά ο Νταν ο Μάρτιν (ψυχάρα ο καινούριος ΧέσεμαΖλ για τα Μ.Π.Ε.Ρ) και δίνει πόνο. Οπότε μένουν μόνο Φαβορίτ.
Ο
Γκαβογιατόσκις παίρνει εντολή να περιμένει τον χρρΦτούμ. Μόλις τον πλησιάζουν, πάει ν’ ανοίξει ο χρρΦτουμ, πατάει απλά το γκάζι ο Αρούστ, χωρίς να κατεβάσει και τον μαζεύει.
Κολητά και οι άλλοι.

Πάμε για τον τελευταίο κατήφορα και τερματιΖμό. Που δεν είναι τελείως κατήφορος έχει κι ενδιάμεσα ισάδια.
Ο Γκουιντάρας με τον Μπάρκουλι έχει μαζέψει Μπιστολέρο και Λάντα και κάνουν παρεάκι και πάνε ακάθεκτοι για Τελικιά Βούτα
Πίσω έχουν αρχίσει τις κουταμάρες. Πότε ανοίγουν από ρολλάριστες τρίτες, πότε από σπαΖμένες δευτέρες. Αφού δεν μπορούν να κάνουν τον Αρούστ να κλάσει, το παίρνει κι αυτός χαμπάρι και αρχίζει την κουλτούρα. Έλα μωρά μου 5 κρίκοι ένα τάληρο, έλάτε τώρα που γυρίζει.

Μπιστολέρος και σία είναι μέσα στην Τελικιά Βούτα. Κατεβάζει δύο ο Μπιστολέρος κι ανοίγει. Ανοίγουν Γκουιντάρας και Μπάρκουλι. Ο Λάντας θα διαβάσει εδώ στα Μοναδικά ΠαγκοΖμίως Έγκυρα Ρηβιούστ να μάθει τι παίχτηκε.
Μπάρκουλι φίλε, μιση καρότσα τον Μπιστολέρο.
Τα Φοβορίτ τερμάτησαν όλοι μαζί σαν αγαοημένο παρεάκι που είναι τα ζουζουνέτα μου.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour