Ρηβιούστ του 4ου ΕΤΑΠ του Tour

Σαγκανάκης SAVE THE TOUR!!!!
Όπως το διάβασες λατρεμένε μου αναγνώστη, μην ακούς τις μπούρδες που σου λένε οι κουρCάδες. ΚουρCάδες είναι κουρCάδικα θα λένε.
Κάμπος, πελοτόστ, ένα ποταμάκι δίπλα μια πλατς, μια πλουτς, να βγαίνει η ροματζάδα κι ένας Ντελαμοτοκρός μπροστά στο τετράλεφτο έρημος και σκότεινος.
Αυτό το παιδί τι πήγε να κάνει δεν το κατάλαβα. Του βάναμε κανα δυο Τσεκαδόρους, δυο τρεις Χαραμοφάηδες και καμιά δεκαριά ματοσακά να γεμίζει το πλάνο να έχουμε να δείξουμε κάτι.
Έτσι κι αλλιώς Τελικιά Βούτα έχουμε σήμερα, οπότε κάτι πρέπει να γίνει να περάσει η ώρα.
Βγάλαμε το Σαγκανάκη να ξαναπαντήσει στις απορίες του πόπολου.
Μετά πιάσαμε τα προγνωστικά, Όπου στα προγνωστικά το Δίδυμο της Συμφοράς του Εβροσπόρτ, ούτε το Μπαρτσελονα – Προσοτσάνη μέσα στο Κάμπ το Νόου δεν πετυχαίνει.
Βγάνανε και τον Κίντελ έκπληξη να κάνει δηλώσεις. Ποιον τον Κίντελ έκπληξη, που μέχρι πριν τρία χρόνια ρώταγε αν η κούρCα έχει σαμάρι και καπίστρι ή να φέρει τα δίκα του που έχει στο μουλάρι στο χωριό.
Τον Γκάβεντιστ και τον αδερφό μου τον Γκρέιντερ εν τω μεταξύ τους έχουνε ξεγράψει. Ούτε αναφορά, ούτε συνέντευξη το Λαουράκι, τίποτα.
Πιάνουμε Ενδιάμεση Βούτα, τα στήνουν οι καβλόγκαζοι να δούνε τι παίζει και αν χρειάζονται να διορθώσουν πιέσεις και νίτρα. Mc-Ντελμάρ μισή καρότσα τον Σαγκανάκη και that’s it.
Ο Ντελαμοτοκρός τίμιος ότι μπορούσε έκανε. Του έδωσε και ο σκηνοθέτης τις περιέργες τις λήψεις ν’ ανεβάσει στο insta να πάρει κανα like από κανά νέτο.
Κάποια στιγμή τον μαζέψανε και πάνε όλοι μαζί.
Όμως... το έμπειρο μάτι των Μοναδικών ΠαγκοΖμίως Έγκυρων Ρηβιούστ είδε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μύριζε σαβούρδα από μίλια μακρυά. Ένα ραναμπάου, μια πονηρή στροφή και θα γίνει του τροπέτου το κάγκελο.
Και μάντεψε, σαβουριάστηκαν τα κουλάδια. ΓεροΘωμάς και σία Ο.Κ. <= Ομόρυθμα Κουλάδια σημαίνει αυτό.
Αλλά οι καβλόγκαζοι είναι μέσα στην Τελικιά Βούτα πότε ποιος ασχολείται με τον γεροΘωμά, και χεστήκαμε κιόλας, ο χρρΦτούμ πρέπει να πάρει το Τισέρτ που είναι και ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Άντε με το δουλικό, δεν έχει καθόλου φιλότιμο έχει το τιμημένο Τισέρτ τόσες μέρες και δεν λέει να το βγάλει από πάνω του.
Έχουν ανοίξει τα νίτρα, τούρμπα, φλόκους, έχουν βγάλει και δυο κουπιά αχρείαστα να ‘ναι οι καβλόγκαζοι και είναι μπροστά mc - Ντελμάρ απ’ τους Eφ-Djs και κολητά ο Σαγκανάκης.
Κι εκεί όπως πάνε, πάει το τραγί ο Γκάβεντιστ, πέφτει πάνω στον Σαγκανάκη και σαβουριάζεται. Ξερός. Ταύλα. Πάει το άλλο το τραγί ο ΝτανκενΖντουβ πέφτει πάνω στον Γκάβεντιστ, σαβουριάζεται κι αυτός.
Κερδίζει ο mc-Ντελμάρ, χαρές πανηγύρια, έχει chill out πάρτυ απόψε στην Ίμπιζα, θα τρέχει άφθονο το τζελοχίτο. Θα γίνει χαμούλης.
Τερματάει ο γεροΘώμας, κάτι άλλοι, τερματάει ο χρρΦτουμ, κρατώντας μια ντραμιτζάνα ανισοτροπικό με γεύση μαλαματίνα.
Ο Γκάβεντιστ με τον ΝτανκενΖντουβ ταυλιαΖμένοι πριν τον τερματιΖμό και δεν έχει πάει ούτε ένας να δει αν ζούνε τα τραγιά.
Με τα πολλά κάποιος πήγε τους μάζεψς τερματίσαν κι αυτοί, αρχίσαν οι απονομές, από κάτω ο χρρΦτουμ να τραγουδάει:
αυτός γουστάρει με γκομενάκια
κι εγώ γυρίζω στα ταβερνάκια
Θ’ αρωστήσω μάνα
από σαβούρδα μάνα, ώπα
γιατρός δε μ’ οφελεί
μόνο το Τισέρτ του Ταξιτζή
και δώστου ντραγκα ντρούγκα να ρουχλιάζει με το ανισοτροπικό με γεύση μαλαματίνα.
Κι εκεί που γίνονται όλα αυτά, έχει αρχίσει η μανούρα μεταξύ των Καβλόγκαζων. Κλασικές καυλόγκαζες παπαριές. Και άνοιξες πιο μπροστά απ’ όταν είχαμε συμφωνεί και δεν είχες γεμάτο ρεζερβουάρ, και δεν ήσουν με τρίτη αλλά με δευτέρα και με έκλεισες.
Όλοι εναντίον του Σαγκανάκη. Μέχρι και ο Γκρέιντερ που είχε μείνει 50 καρότσες πίσω.
Εγώ δεν τον ξανακάνω παρέα τον Σαγκανάκη και θα το πω και στο θείο μου που είναι χωροφύλακας να σας κλείσει όλους φυλακή.
Οπότε αύριο θ’ ασχολιόνται όλοι με τον Σαγκανάκη, την ώρα που στον πηγαίμο για τον τερματιΖμό σε πρωτοκλασσάτη ανηφόρα, ο γεροΘωμάς θα κλάνει στεροφωνικά όλως τυχαίως.
Όλως τυχαίως πρωτοκλασσάτος ανήφορος στο 5ο ΕΤΑΠ, στο Tour.
Θ’ αρωστήσω μάνα
γιατρός δε μ’ οφελεί
μόνο το Τισέρτ του Ταξιτζή
Ώπα!

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour