Ρηβιούστ του 8ου ΕΤΑΠ του Tour

Φτάσαμε αισίως στο 8ο. Θα με ρωτήσεις και δικαιολογημένα τι έγινε στο 7ο. Να σε δώκω καλύτερα συνταγή για γαλλικιά σούπα? Πιο συγκλονιστικό θα είναι, το ανάγνωΖμα.

Σήμερα είχαμε ανηφορίτσες τριτοκλασάτη, δευτεροκλασάτη, πρωτοκλασάτη και τερματιΖμό στον πάνω κάμπο.
Παραλλήλως είχαμε και αγώνα κανονικιάς ποδηλασίας.
Ξεκινάνε που λες λατρεμένε μου αναγνώστη, και πάνε να φύγουν οι Ντελαμοτοκρός να μην χαλάνε τα έθιμα. Να μην τους αφήνουν οι Αχώνευτοι. Να δίνουν οι υποψήφιοι Ντελαμοτοκρός, να δίνουν οι Αχώνευτοι, καταλήξανα να πηγαίνουν μαλλιά με το καλημέρα και να κλάνουν οι καβλόγκαζοι στη γαλαρία.

Φτάνουμε Ενδιάμεση Βούτα, τα στήνουν οι καβλόγκαζοι κερδάει ο Γκρέιντερ.
Εκεί μέσα στην αναμπουμπούλα βρίσκουν ευκαιρία και το σκάνε καμιά 30αριά νοματαίοι.
Οι Αχώνευτοι έχουν και θέμα.
Άμα κυνηγάνε τον καθένα που λακάει θα κλάσουν και θα τους πιουν οι άλλοι το αίμα με το μπουρί της σόμπας. Οπότε προτίμησαν το κατενάτσιο.

Οι Ντελαμοτοκρός δεν ήσαντο πολύ οργανωμένοι. Φτάσανε τη διαφθορά στα 3.5 λεφτά αλλά ήταν παρεάκια, παρεάκια. Ότι θα κέρδεζε κάποιος απ’ αυτούς ήταν φως φανάρι. Χοντρικά 5 παρεάκια στον Αγκών τους.

Εκείνη την ώρα άρχισε ο αγώνας κανονικιάς ποδηλασίας που ως γνωστόν είναι το
mtb. Μινάρας, Γκγουίνερ, ο Ντάνης ο Πόνος και δεν συμαζεύεται. Όπως ήταν αναμενόμενο όλος ο ντουνιάς γύρισε κανάλι να δει χεράδες και δράση. Μινάρας πάλι, καθότι χάλασε το γερμανέζικο mail order χάρβαλο του Γκγουίνερ. Τελειώνουμε απονομές, συνεντεύξεις, αναμνηστικές, ξαναγυρνάμε στους κουρCάδες.

Είναι μπροστά ο Καλαμίτι Τζέιν, από πίσω Γες Νικ, πιο πίσω διάφοροι Πατσουριβάντς και ακόμα πιο πίσω το παρεάκι με τα Φαβορίτ με τους Αχώνευτους να συνεχίζουν το κατενάτσιο.

Έχουν πιάσει τον τελευταίο κάμπο, 5 χιλιομετράκια πριν το τέλος κλάνει ο Καλαμίτι Τζέιν. Ταύλα ένας Χαραμοφάης απ’ την ομάδα του, τους Ενεργούμε Άμεσα, που δεν τον είχανε σε Χιουντάι αλλά στα κάγκελα. Τον αρχίζουν στα οξυγόνα, τις ενδοφλέβιες, τον συνεφέρνουν καμπόσο.
Πάει ν’ αναθαρίσει ο Γες Νικ αλλά είναι κλαΖμένος και αυτός.
Οπότε συνεχάνε ζγα ζγα μην έχουμε τίποτα δράματα.

Τελικά κέρδιξε ο Καλαμίτι Τζέιν όπως ήταν το δίκαιο. Πήρε και το Πόλκα Ντοτ Τισέρτ απ’ τον Αρούστ.
Στο παρεάκι των Φαβορίτ τίποτα συγκλονιστικό. Τερματίσανε όλοι μαζί.
Αύριο έχει πολύ HlapaCheικιά Corifi. Πάω να ετοιμάσω τις μπαζοφόρες.


Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour