Ρηβιούστ του 9ου ΕΤΑΠ του Tour

Σήμερα που λες λατρεμένε μου αναγνώστη, είχαμε τη βασιλικιά Ετάπ του Tour. Δηλαδή 3 (τρεις) HlapaCheikies Corifes μετά αναλόγωνε κατηφόρονε.
Εδώ έρχεται η κουρCάδικια μαχαλομαγκιά με τους ανήφορους και καλά ό,τι καταβαίνει ανεβαίνει, που μας λένε όταν οι χλApaCheοι τους λέμε ότι γουστάρουμε κατήφορο.. Θα τα πούμε και αυτά σε λίγο.
Ταυτοχρόνως όπως καταλαβαίνεις είχαμε Γιορτή Ντελαμοτοκρός και πανηγύρι του Αι – Θακλάση του Σαβουρδιάρη.

Καμιά 40αριά νοματαίοι Ντελαμοτοκρός στα 3.5 λεφτά και στο πελοτόστ εργοδηγοί οι Αχώνευτοι.
Όλο το αφαγκατέ στους Ντελαμοτοκρός. Από Μπεγλέρ για να βγαίνει ένας κοΖμοπολίτικος αέρας στο τελευταίο του
Tour, μέχρι ΠανταΌχι να βγαίνει η ροκιά και η αλητεία του Ντελαμοτοκρός.

Πρώτη
HlapaCheikia Corifi, η επονομαζόμενη και της Σκύλας το πάμε μαλακοσά όλο ανήφορο - κατήφορο γιατί έχουμε πορεία. Δεν είμαστε για κλασίματα με το καλημέρα.
Εργοδηγός στους Ντελαμοτοκρός είναι ο Τεν Νταμν και η διαφορά φτάνει στο εξαμισάλεφτο και πάμε για τη δεύτερη κορυφή του Κωλομπαρά. Κάτι ονόματα που έχουν βρει κι αυτοί οι Διοργανωτάς. Φωτιά θα πέσει να τους κάψει. Φτου φτου φτου...

Αυτά στους Ντελαμοτοκρός. Από πίσω έχουν πιάσει δουλειά οι μπαζοφόρες μόλις έγειραν κατα τον κατήφορο το παρεάκι των Φαβορίτ. ΓκαργκαΘωμάς τροπέτο, απόσυρση. ΜατζίκχωρίςτουςΣπέλ το αυτό αλλά γλίτωσε την απόσυρση. Βγαίνει ανακοίνωση ότι αποσύρθηκε ο Χεράντας από τους Μπαλαμόρ αλλά ξαφνικά αναστήθηκε. Φως φανάρι οι κουρCάδες τα έχουν εντελώς τελείως χαμένα.

Οι ΑγκρρΤου έχουν μπει εργοδηγοί και στο πελοτόστ και στους Ντελαμοτοκρός και δίνουν αβέρτα. Ντου από παντού που λέμε και βόηθα Αι-Θακλάση μεγάλη η χάρη του.
Γενικώς γίνεται ότι γίνεται παραδοσιακά όταν γέρνουν κατά τον ανήφορο οι κουρCάδες. Του κλασίματος το κάγκελο, οπότε μένουμε στα κεντρικά πρόσωπα του δράματος.

Πιάνουμε τελευταίο ανηφοροκατήφορο, αυτόν της Συνομιλίας. Τα Φαβορίτ μαζεύουν τους μπροστικοί που δεν είναι και πολύ οργανωμένοι πλέον μεταξύ μας. Πότε κλάνουν, πότε ξαναμαζεύουν, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι.
Όλοι λένε ότι ο χρρΦτουμ έχει ακόμα δουλικά μαζί του. Τα ταλασί τσέτσεϊ των Κουμουνιών κουβέντα. Τέτοιοι είναι.
Τρώει μια σαβούρδα ο Μπιστολέρος στο ξεκούδουνο.
Πάνε παραπάνου. Σηκώνει το χεράκι ο χρρΦτουμ να πει μάθημα ξέρω γω, ορμάει ο Αρούστ να λακίξει. Κολλητά ο Γκουιντάρας. Τους πιάνει ο Αδύναμος Πόρτε τους αρχίζει και αυτά δεν είναι καθόλου κιουτ και τι θα πει ο κόΖμος. Καλά ρε μανάρι του λέει ο Αρούστ και κόβει. Επιστρέφει ο χρρΦτουμ πλήρης δουλικών.

Στα μουλω
χτά την έχει κάνει ο ΦουλSag και αρχίζει να μαζεύει τους Ντελαμοτοκρός.

Στους Ντελαμοτοκρός μη σε κουράζω είναι μόνος του ο Μπάρκουλι απ’ τις Ηλιοπροστασίες και πάει για τη νίκη. Ενδιαμέσως, από πίσω, πιο πίσω, πιο πίσω κι από πίσω δουλεύουν οι μπαζοφόρες στο φουλ να μαζέψουν τα μπάζα με τα κολάν και τα κράμπον.

Στα Φαβορίτ αρχίζουν τ’ ανοίγματα. Πότε ανοίγει ο Αρούστ, πότε ο ΑδύναμοςΠόρτε... τελικά παίρνει την απόφαση και ανοίγει ο χρρΦτουμ που από τ’ ανοίγματα έχει μείνει χωρίς δουλικά.
Με το που ανοίγει ο χρρΦτούμ κλάνει ο Γκουιντάρας και ο Μπιστολέρος.
Και μια πράσινη φανέλα των ΤζερομΚλεμένζζζζ. Ο Ουρακατάγκ μαλάκα μου. Ναι ζει ο βασιλιάς Αλεχάντρο, τι λες τώρα!!!!!!!

Πάνε παραπάνω και ποιον βρίσκουν? Ποιος από τα Φαβορίτ έχει ξαφνικά δουλικό και καλό;
Ποιος είπαν τα Μοναδικά ΠαγκαΖμίως Έγκυρα Ρηβιούστ ότι έχει ομάδα? Χουζ γιορ ντάντυ μπίτσεζζζζ? Μπαλαμόρ τώρα, Καντελεβανσέοι και Ταψού. Άσε μας κουκλίτσα μου, σε παρακαλώ...

Γέρνουν κατά τον κατήφορο. Λακάει ο Μπαρντές που είναι καλός κατηφορίστας. Νταξ δεν είναι και ο Γρηγόρης ο Μινάρας για το επίπεδο των κουρCάδων λέμε.

Ορμάνε οι άλλοι να τον πιάσουν γιατί πήγαινε για Τισέρτ ο μάγκας.
Τρώει μια σαβούρδα ο ΑδύναμοςΠόρτε τι να λέμε τώρα. Παίρνει μπάλα τον Νταν τον Μάρτιν. Τρελλό τροπέτο λέμε.

Μαζεύει ο Μπαρντές τον Μπάρκουλι. Πιάνουν κάμπο τα εναπομείναντα Φαβορίτ. ΧχρΦτούμ, Αρούστ ο μόνος με δουλικό τον Φουλ
Sag, και ο σκύλος ο μάβρος ο Ουρακατάγκ.

Κάνει μια συμφωνία ο χρρΦτούμ και συνεργάζονται όλοι. Αρχίζουν και μαζεύουν τον Μπαρντέ με τον Μπάρκουλι. Γκουιντάρας τα λέμε σε κανα δυο εβδομάδες, Μπιστολέρο είναι στα όρια του τροπέτου με τις σαβούρδες που έφαγε.

Λακάει μόνος του ο Μπαρντές. Πιάνει το γκρρντούπ χρρΦτούμ τον Μπάρκουλι ο οποιός κάθετε γαλαρία και κάνει το κουνέλι.
Εκεί ανακαλύπτουμε ότι ο γίγαντας ο Ουρακατάγκ έχει μείνει μονοτάχυτος γιατί τον πήρε και αυτόν η μπάλα στη σαβούρδα του Αδύναμου Πόρτε. Αλλά εκεί στο πείΖμα να δίνει αβέρτα.

Μαζεύουν τον Μπαρντέ και πάνε Τελικιά Βούτα.
Συγκίνιση ρε φίλε.
Ουρακατάγκ στο φώτο το φίνις απ’ τον Μπάρκουλι που έκανε το κουνέλι στη γαλαρία και καλά να πάθει αφού δεν ήταν σεβαστικός.
Νταξ κέρδιξε το Πόλκα Ντοτ Τισέρτ, κάτι είναι κι αυτό.
Άβριο ρεπό τα μωρά μου να γλείψουν τις πληγές τους.


Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour