Ζεστάσου μπαίνεις...

Εν αρχή ήταν ο Πετροκωστόπουλος που λες λατρεμένε μου. Έφτιαξε την ΙΜΑΚΟ (μετά τα μεγαλεία του ΚΛΙΚ), φαλήρησε αλλά στις δόξες του όλοι ήθελαν να είναι δίπλα του.
Πόσοι από εσάς δεν θέλατε να έχετε πρόσκληση για το Mercedes (ή Αμφιτεάτρο ήταν τότε στ’ Αστέρια της Γλυφάδας;) όταν είχε φέρει τον Tito Puente;
Eίχα. Λόγω δουλειάς. Την έδωσα την αδερφή μου να πάει, γιατί ποιος είναι αυτός ο μαλάκας που θα μου πει τι θα φορέσω... Μου έφτανε (και μου φτάνει) που με περίμενε πότε θα πω ΟΚ στα δοκίμια για να κλείσει περιοδικό. Τον Tiτο τον είδα αργότερα με την Celia Cruz, στο θέατρο βράχων. Η δουλειά με τη δουλειά και η πρέζα με την πρέζα. Γιατί η μουσική είναι πρέζα. Όπως και το διάβασμα. Γι’ αυτό και τα αποφεύγεται οι περισσότεροι εδώ γύρω. Φτου κακά.

Μετά μας εμφανίστηκε ο Φώτης. Ο Γεωργελές. Αυτή η τεράστια μορφή της ελληνικής διανόησης που ήθελε να γίνει Πετροκωστόπουλος στη θέση του Πετροκωστόπουλου. Ως αντικαταστάτης του Δον Πέδρο στο ΚΛΙΚ δεν είχε τεράστια επιτυχία μέχρι που έβαλε λίγο Τσαγκαρουσιάνο στο mix κι έφτιαξε την Athens Voice κι έγινε σημείο αναφοράς του κάθε αμόρφωτου φιλελέρα. Θα μου πεις έχεις δει και κανα μορφωμένο από δαύτους;.. δίκιο έχεις πάμε παρακάτω.

Ταυτοχρόνως άνοιξαν κι άλλοι σταθμοί του ραδιοφώνου μετά το ΚΛΙΚ και το Mitro.
Best… Όνομα και πράμα. Οι καλύτεροι του είδους που λες λατρεμένε. Κι εκεί στην ώρα που αυτοκρατόρευε ο Πέτρος, εμφανίστηκε άλλο νέο αστέρι του πενταγράμμου. Ψαριανός. Και τι μας έλεγε; Πόσο καλή είναι η ΑΕΚ, όταν πήγαινε κατευτείας για 3η Εθνική. Αγαπούλα.... Do you know Μάκαρος? Ανάμεσα σε δήθεν αριστερές κορώνες. Για την ακρίβεια πλάσαρε ό,τι πλάσαρε η δεξιά, γι’ αριστερά.
Λίγο αν είχες διαβάσει τη θεωρία, αναρωτιώσουν τι λέει ο τριμάλακας. Αλλά... ότι θέλει ο κυρίαρχος λαός, είπαμε.
Και ξαφνικά την είδε υποψήφιος βουλευτής του σΦύριζα. Ήταν τότε της μόδας τα celebrity στη βουλή, ήταν και οι σΦυριζαίοι λίγο στον πούτσο τους (ακόμα είναι, μη λέμε μαλακίες), κι εγώ να δήλωνα υποψήφιος θα με βάζανε στα ψηφοδέλτια.
Υπάρχει ένα μαγαζί στην Σούτσου που λέγεται MG. Δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα, η ταμπέλα και ο χώρος υπάρχουν πάντως.
Εκεί που λες λατρεμένε μου, έπαιζε δίσκους ο Ντέμης και από κάτω ρούχλιαζαν ο Πανούτσος, ο γνωστός των Πανουτσοκαρπετόπουλων κι ο Ψαριανός. Κι άλλες μορφές παναγνώστου.
Ο Πανούτσος (καλό δεξιό αρχίδι κι αυτός τελικά) έλεγε στην εκπομπή του, τι πλάκα είχε η προεκλογική καμπάνια του Ψαριανού, που μετά το MG έπαιρναν μπάλα τα bar, τους αποθέωνε το πόπολο και πίναν τζάπα.Και βγήκε πασαρέλα. Με τον σΦύριζα. Κι έβγαλε τον λόγο του μπίβεο κι όλοι αποθεώνατε. Πόσοι δεν έχετε κάνει share αυτό το video στον τοίχο σας στο ρουφιανοκούτι και τι ωραία που τα λέει.

Έλα που δεν τα λέει ωραία.
Δεν είναι αυτό Αριστερά. Αυτό είναι line extension στα χρωμοσαμπουάν της Λορεάλ.
Και ΠΑΣΟΚους αν διαβάσεις τώρα, με κυβέρνηση σΦυριζαίων τα ίδια λένε. Template αντιπολίτευση.
Γι αυτό πήγε με τους δεξιούς.

Όπως κι εσείς παριστάνατε τους Αριστερούς και τι καλά που τα λένε οι σΦυριζαίοι αλλά μόλις ήρθαν οι φάπες απ’ την ΕΕ το γυρίσατε στον καλαματιανό... κι αρχίσατε τα σιγά που είναι Αριστεροί οι σΦυριζαίοι... άντε με τους άχρηστους, τους ψεύτες, τους πουλημένους... έτσι κι αυτός.
Ένας από σας είναι.
Καβατζόπουστρα με ISO.

Βιδώστε το καλά στο μυαλό σας μωρά μου.
Δεν είσαστε τόσο γαμάτοι όσο νομίζετε.
Για την ακρίβεια είσαστε εντελώς για τον μπούτσο.
Γιατί αν αξίζατε έστω και στο ελάχιστο δεν θα υπήρχαν, ούτε Πετροκωστόπουλοι, ούτε Ψαριανοί, ούτε Φλώροι σ’ αυτή την κοινωνία.
Ο Φλώρος πως "έγινε"?
Από μάγκες σαν κι εσάς που βρήκαν την πατέντα να μην πληρώνουν τους "άχρηστους" της ΔΕΗ. Έτσι σας το πλασάρανε, έτσι το φάγατε αμάσητο. Είναι άχρηστοι στη ΔΕΗ σε κλέβουν, εδώ εμείς θα σε σενιάρουμε...
Πληρώστε ΕΝΦΙΑ τώρα για να πληρωθούν τα πάρτυ του κάθε Φλώρου στην Ψαρού.
Όπως το '99 με το Χρηματιστήριο. που θα τα 'κονομάγατε χωρίς να βγάλετε ρυτίδα... Από το καφενείο με το φραπέ στο χέρι, γιατί πάλι ξέρατε από δικό σας που είναι μέσα στα κόλπα.
Μην ξεχάσετε μόνο να κεράσετε ακόμα μια κανάτα σφηνάκια το επόμενο celebrity που θα έρθει να σας σώσει.

Θα μου πεις θα διορθωθεί κανένας μ’ αυτά που γράφεις;
Όχι βέβαια. Είσαι εντελώς μαλάκας εσύ που το σκέφτηκες Αν το πίστευα θα ήμουν σαν κι αυτούς.
Το αντίθετο. Είμαι σίγουρος ότι πάλι μαλάκα θα με πουν και κοίτα τον ηλίθιο κολλημένο τι μαλακίες γράφει πάλι.
Και στην πρώτη ευκαιρία θα τρέξουν να προσκυνήσουν τον επόμενο Φλώρο, Ψαριανό, Πετροκωστόπουλο που θα τους φτιάξει... γιατί αυτός θα είναι πιο τίμιος και καλύτερος απ' τους προηγούμενους.
Και γι’ αυτό ακριβώς τα γράφω.
Για να έχω ένα σημείο αναφοράς και να μην καταντήσω σαν κι αυτούς.
Να μην ελπίζω σε Φλώρους, Πετροκωστόπουλους, Ψαριανούς.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour