Η ελπίδα παθαίνει τελευταία

Αυτή την εποχή διεξάγεται μία δίκη στις φυλακές Κορυδαλού. Καμία σχέση μ' Ανάπλι και Γερντι Κουλέ. Είναι η δίκη για την δολοφονία του killah p από τα ακροδεξιά σκουπίδια της Μαύρης Νύχτας.
Αλλά... πάντα υπάρχουν αλλά...
Δεν βλέπω όλους αυτούς τους ακτιβιστάς της δημοκρατίας, που έσκιζαν τα καλτσόν τους μετά τις 25 Γενάρη και κατά το δημοψήφιΖμα, να κάνουν κάποια μνεία επί του θέματος.
Προφανώς γιατί η Μαύρη Νύχτα δεν είναι τα παλιοκουμούνια του σΦύριζα, που θα μας καταστρέψουν και το αίμα νερό δεν γίνεται.
Με πιάνεις?
Σαφώς κι έχουμε πρόβλημα  με την υποψηφιότητα Μπουμπούκου [αυτοί, εγώ είμαι υπέρ]. αλλά μην προκαλούμε το crowd που το έχουμε γράψει για μαλάκες.
Τα ακροδεξιά σκουπίδια είναι χρήσιμα όταν μας ψηφίζουν και φυσικά σαπακιάζουν στο ξύλο, όσους εναντιώνονται στην αντίληψή μας περί δημοκρατίας.

Αλλά όχι και να τους κάνουμε, υποψήφιους πρωθυπουργούς.
Γιατί η Δεξία του Κυρίου, που έχουμε την Θρησκευτικομαχία χωροστατούντως του ΤζερόνυμοNotSoGroovy με τα παλιοκουμούνια του σΦύριζα, έχουμε και περαιτέρω δράμματα. Βαλλόμαστε πανταχώθεν.
Μαζέψανε τον Λιακουνά με την βαλίτσα το μαύρο χρήμα στο χέρι.... τα παλιοκουμούνια του σΦύριζα πάντα, το είπαν και τα κανάλια.


Εγώ αλληλέγγυος αλλά ποια ήσαντο η δήλωση, του άρχοντα Λιακουνά?

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει στο ακέραιο το έργο της και θα αγνοήσει τις διάφορες Κασσάνδρες που πανηγυρίζουν, δημόσια, για τη σύλληψή μου, αδιαφορώντας για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες μου και το μέλλον αυτών.

Κι εμείς, λαμόγιο, ταπεινοί προσκυνητές.
3,500 χιλιάδες άνεργοι είναι ένα τίποτα μπροστά στα 2,6 εκατομμύρια που έφτιαξες με τις λαμογιές σου. Εσύ και τα υπό και λοιπά δεξιά σκουπίδια.
Και για να μην ξεχνιώμαστε για να είναι όλοι αυτοί οι 3.500, εκεί πέρα δεν είναι και τόσο αθώοι.
Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις πως δεν  ήξεραν πως βγαίνανε τα λεφτά που βρίσκανε στον λογαριαΖμό τους κάθ' εκάστην?
Δηλαδή, θέλεις να μας πεις, ότι πλήρωνες 3,500 μαλάκες που δεν ήξεραν που πατάγανε και που βρισκόσαντο?
Σαν τους ψηφοφόρους την Μαύρης Νύχτας, που είναι παραπλανημένοι.
Μα τόσο αγνότητα και αφέλεια σ' αυτή την κοινωνία? Μα να μην ξέρει κανένας τίποτα, ποτέ?

Καλή η παραμύθα αλητάμπουρες, αλλά η υπόθαλψη εγκληματία και η άγνοια των νόμων, διώκεται ποινικώς.
Κοινώς.
Δεν είσαστε και τόσο παρθένες.
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά η κωλοτρυπίδα σας, έχει απευτείας σύνδεση με τον Σταθιμό Λαρίσης. Τα τραίνα που φεύγαν στον κώλο σας 'μπαίναν
No mercy.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour