Tuesday, September 22, 2015

Εκλογές ήταν και πέρασαν

Ο μεγάλος νικητής? Το λέει το εξώφυλλο της ΕΦ.ΣΥΝ.Μεταξύ μας τώρα. Είχε κανέναν αντίπαλο? Όχι.
Αλλά ας βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Οι αριστεροί στην Ελλάδα, αυτοί της ρεφορμιστικής αριστεράς [μην ρωτήσει κανα ημιαναλφάβητο γίδι, τι στο διάλο είναι αυτό, ας ανοίξει κανά βιβλίο], δεν είμαστε πάνω από 2-3%.

Και το 35% θα μου πεις, από που βρέθηκε?
Ψήφος εκδίκησης μωρό μου. Να τιμωρήσουν το παλιοΜπατσόκ και την ΝουΔούλα, που τους πρόδωσε , ενώ τους στήριξαν τόσα χρόνια.

Αλλά το κατεστημένο έχει τα εργαλεία για να ελέγχει τα πράγματα. Μπορεί να βρίζεις τους δημοσκόποι τώρα, αλλά μην είσαι αφελής. Αυτό που ήταν να κάνουν το έκαναν.
Τυχαία νομίζεις ότι φτιάχτηκε ο ποταμίσιος βούρκος?
Το κόμμα Α.Ε.? Με τους εθελοντάς?
Που θα συγκυβερνούσε με τον σΦύριζα?

Ρε πανίβλακα, 40 χρόνια ψηφίζεις δεξιά.
Πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις κάποιον ότι ξαφνικά έγινες αριστερός?
Άλλο τι δήλωνες στα μοδάτα bar, πίνοντας μοχίτα.
Το τι έκανες την κρίσιμη ώρα μας ενδιαφέρει. Όταν ήσουν με τον πάκο τα ψηφοδέλτια μέσα στο παραβάν.
Θες να σου πω τι έκανες? Ψήφιζες αυτόν που είχε ρεύμα, δηλαδή προβαλλόταν απ' τα κωλοκάναλα και όλως τυχαίως προηγούταν στις δημοσκοπήσεις.
Μπορείς να λές ότι θέλεις, ΖΖΖΖμπούτσαν μου, εκ του αποτελέΖματος σε κρίνω. Το τι λένε τα αποτελέΖματα των εκλογώνε.

Οπότε μετά τον Γενάρη, φτιάχτηκαν δύο φράξιες.
Η μία ήταν οι κουμουνιστοφάγοι και οι άλλοι μπουρλότο όλα.

Οι κουμουνιστοφάγοι, που ενώ σε όλη τους τη ζωή δεν είχαν εκφραστεί ποτέ πολιτικά. Δήλωναν πάντα αριστεροί για την μαρκίζα, αλλά ψήφιζαν πάντα κάτι δεξιό.
Πολιτικές επηρροές και αναφορές?
Πρώταγκον, η μοδάτη version της πολύ έγκυρης αλλά πάντα καραδεξιάς καθημερινής και τα εditorial του Γεωρχλεχλέ. Της κινέζικιας αποτυχημένης απομίμησης του Πετροκωστόπουλου.
Η Ελλάδα του κλισέ και του σοβαροφανούς καθωσπρεπιΖμού. Που όταν λέει δεν έχω λεφτά εννοεί ότι δεν είμαι στην λίστα Λαγκάρντ. Δηλαδή, έχω καμιά πενηνταριά χιλιάρικα στην τράπεζα, δεν τα έκλεψα. Τα κληρονόμησα.

Απένατι. Οι σαπφωνοταράδες. Μπουρλότο όλα. Ιδιο καταστασάκι σε επίπεδο αναφορών, χωρίς τα χιλιάρικα στην τράπεζα.

Οι μεν πρώτοι, με την ανακοίνωση της πρώτης φοράς αριστεράς, άραξαν στον καναπέ με τα tablets ανα χείρας και την flat screen 35” απέναντι να δίνει τον ρυθμό μέσω των Πρετεντερηδοπορτοσάλτε και κύρηξαν τον ανέκδοτο.
Δεν υπήρξε τίποτα που να κάνει η κυβέρνηση χωρίς να το καταγγείλουν στο fb.Το pick τους ήταν το “Ευρώ πάση θυσία” κατά το δημοψήφιΖμα. Το οποίο ως πολιτική θέση είναι τόσο πανιβλακοηλίθιο όσο το “ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά”. Σε δεύτερη ανάγνωση, έχουν τις ίδιες πολιτικές αναφορές. Άρα it make sence.
Και φυσικά κατά μέτωπον επίθεση στον εντελωσΚαμμένο.
Δεν θα μπω σε αναλύσεις. Κάποια άλλη στιγμή ίσως. Προς το παρόν απολαμβάνω που τους γλεντάει.

Από την άλλη, οι μουζαχεντίν του σΦύριζα. Έλεγε wow ο Μπαφοφάκερ στον Ντάιζελχρρρφτούμ και βγαίνανε στο Σύνταγμα, με το σύνθημα είναι βαριά η πούτσα του τσολιά.
Μετά ήρθε το μουνιμόνιο και έγιναν κοψοχέρηδες.
Όχι απλά έγιναν κοψοχέρηδες, αλλά βρίζουν και αυτούς που ξαναψήφισαν σΦύριζα.
Σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση...
πρόσεξε τι κάνουν τα κωλοκάναλα...
εκλογική αναμέτρηση...
από που έμαθες αυτή τη φράση?

Ψηφίζεις για κεντρική διαχείρηση της εξουσίας. Το μέλλον σου. Ο κότινος της δημοκρατίας. Κατάφεραν να στο κάνουν Ολυμπαϊκός – Βαζελαϊκός. Αναμέτρηση... Και το καταπίνεις αμάσητο, τριμάλακα. Ναι ρε γίδι. Σε γαμάνε αλλά αν είναι να βγει η λεζάντα, χαλάλι το ξεχύλωμα στην κωλοτρυπίδα Σου.

Για να ξαναγυρίζω στις Σαπφωνοταράδες, βρίζουν αυτούς που ξαναψήφισαν σΦύριζα, ενώ έκανε κωλοτούμπα κατά την κόλαση της δεκάρας που αυτοαποκαλούν μυαλό τους αλλά δεν τους κάνει καμία εντύπωση ο Λεβεντομαλάκας στη Βουλή.
Ξέρεις γιατί δεν τους κάνει καμία εντύπωση?
Γιατί τον ψήφισαν και τλν έβαλαν στη βουλή.
Με το απόσταγμα της σοφίας που απόκτησαν μετά από τόσα χρόνια καρπαζιάς...
ο πρόεδρος τα έλεγε, αλλά εμείς δεν τον ακούγαμε.

Είμαι σίγουρος ότι μετά την ορκομωσία της κυβέρνησης, όλοι αυτοί θα ξαναγυρίζουν στο απολύτως τίποτά τους και στις σελίδες της Gay Voice για το σε πoιο bar κάνεις καλύτερη λεζάντα.

Δεν θα μας λείψετε καθόλου καργιόλια.

No comments:

Post a Comment