ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 4ου ΕΤΑΠ του GIRO NTI ΙΤΑΛΙΑ

Στο 3ο, μην νομίζεις ότι έγινε τίποτα το ιδιαίτερο. Στην Ολλανία ήσαντο, κέρδισε πάλι ο Κιντελέκπληξη στην τελικιά Βούτα και πήρε το Ροζ Ζιπουνάκι.
Καμάρωνε σήμερα σαν γύφτικο σκεπάρνι. Έκανε και τσίρς στον καμαραμανατέρ με το παγουρίνο, αλλά δεν ξέραμε τι είχε μέσα. Ανισοτροπικό ή πιουρ τσαγιουιρί;
Την βρήκανε την Ιταλία τελικά και σήμερα πήγαν απ΄τον Κατράτζο στον Πειραιά, παραλιακώς. Α μάρε ντε. Σαν τα Σανσαράι του ΠροαCτειακού που πάνε στην παραλιακιά να χαζέψουν γκομενάκια και λένε ότι πάνε για προπόνηξη. Σε τα μας τώρα...

Τους έβαλαν και δυο τριτοκλασάτα βουναλάκια, πήγαν να τσινίσουν οι κουρCάδες, με ρέγουλο λεβεντιές τον κάμπο να φτουρίσει, τους απάντησαν οι διοργανωτάς.
Στο τέλος τους είχανε βάνει ένα ανηφοράκι έξτρα πριν την τελικιά Βούτα. Τσουρέκια μας τα έκαναν. Μέχρι που ο Αλκότατζ έστειλε τον Χαρδαφλέτσα μ' ένα ασημί χρέπι απ' τα Πράχτικερ να κάνει επιτόπιο νταραβέρι και να βγάλει πόριΖμα.
Τι να κάνει και ο έρμος ο Χαρδαφλέτσας, καβαλάει το χρέπι, ίσα με 20 κιλά πρέπει να ζύγιζε, κάνει το ανηφοράκι, μόλις φτάνει απάνου, αποφαίνεται ό,τι:
α) ωραία θέα στην παραλία
β) άμα είσαι χλapaChέος αυτά τα έχεις για πλάκα
γ) θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι πάλι με τους κουρCάδες.

Στον αγκών τους τώρα, το πελοτόστ στην παραλιακιά της νότιας Ιταλίας και 4 Φροντοφδεράσε στο 3λεφτο. Παραδοσιακά πράματα, καμία έκπληξη.
Φτάνουμε στο πρώτο βουναλάκι, το περνάνε ήσυχα και ωραία. Πάνε για το δεύτερο και αρχίζουν οι λιγούρες. Μπροστά τα Άρλεκιν τραβάνε κουπί.
Έχουν έρθει τα πάνω κατά, έτσι; Τ' Άρλεκιν απ' τις παραδοσιακές δυνάμεις του κάμπου, δώστους Βούτα και πάρτους την ψυχή να τραβάνε κατά τον ανήφορο.
Από δίπλα τα Κουμούνια και τα Σαξόραλα. Πιάνουμε κάμπο, οι Φροντοφδεράσε έχουν κλάσει, το αυτό και ο Κιντελέκπληξη. 1.5 λεφτό πίσω έχει μείνει.
Μα το που το παίρνουν χαμπάρι τα Φαβορίτ κανούν σήμα στα δουλικά να κόψουν. Ευκαιρία είναι, σου λένε, να τον γλεντήσουμε τον καυλόγκαζο με τα νίτρα και τα σαμπγουφέρια. Θα μας φτάσει και στο τελευταίο ανηφοράκι ξανανοίγουμε και τον αφήνουμε παγωτό να ψάχνει τις γωνίες στο δεκάρικο.

Λακάνε δυο Αγκρτού, δεν ασχολείται κανένας. Από πίσω και κάτι αλλοινοί.
Κάπου εκεί κάνει να λακίξει ο Μποζοβίβος. Με το που ανοίγει, ανοίγουν και τ' αλλα Φαβορίτ στα καπάκια και γίνεται ένας μανιχουλές, άλλο πράμα. Το πελοτόστ έγινε Σκορποχωριτόστ δε χρόνο dt.
O
Κιντελέκπληξη δεν την παλεύει με την καμία. Έχει κλάσει εντελώς και το γυρνάει στο Φρηντέι με κάτι άλλους καυλόγκαζους.

Μπροστά είναι ο Ουλίτσις απ' τις Ροζμαρίδες και πάει για το ετάπ. Από πίσω πάνε μαλλιά τα Φαβορίτ και φίλοι και προσπαθούν να τον μαζέψουν.
Τον μαζέυουν αλλά τελειώνει και το ετάπ όμως.
Το κέρδισε τελικά με την ψυχή στο στόμα. Δεύτερος ο Ντουμούκης που ξαναπήρε το Ροζ Ζιπουνάκι.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour