Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour


What a day in this part of the world που λέει και ο Καρλοκίρμπης απ’ το Δίδυμο της Συμφοράς του Εβροσπόρτ.
Ανήφορους δευτεροκλασάτους, πρωτοκλασάτους, HlapaCheikies Corifes, δύο παρακαλώ, μούφα κατηφόρες και καμπάκο στο τέλος για τον γαμώτο του Ντελαμοτοκρός.

Με το καλημέρα κρίθηκε το ένα τισέρτ. Πως έγινε. Τρώει μια σαβούρδα ο Κίντελ Έκπληξη στο ξεκούδουνο. Μέχρι να φτιαχτούν οι Ντελαμοτοκρός, ν’ αρχίσουν το κατενάτσιο οι Αχώνευτοι βρήκαμε κάτι ν’ ασχολιόμαστε. Θα προλάβει να τερματίσει μέσα στο χρόνο ο Κίντελ Έκλπηξη ή θα την πατήσει σαν τον mc-Ντελμάρ; Με το που το ακούει, ώπα λέει θα γίνουμε ρόμπα οπότε τραβάει μια εγκατάληψη και λήγει το θέμα. Μαθιός με το Βαζελοτισέρτ, δίκαια γιατί ήταν ταπεινός εργάτης της κόντρας απ’ όπου και αν προέρχεται και δούλεψε γι΄αυτό.

Στον Αγκών τους τώρα. Καμιά 30αριά Ντελαμοτοκρός, ο ΝτεΤζές που δεν έχει χάσει Ντελαμοτοκρός φέτος και ο Μαθιός ένα κλικ πιο μπροστά. Μαθιός είναι εκεί γιατί μετά τον πρώτο κατήφορο έχει Ενδιάμεση Βούτα και θέλει τα βαθμουλάκια.

Περνάμε την πρώτη κορυφή, γέρνουν κατά τον κατήφορο, για να πιάσουν τον ανήφορο την πρώτη HlapaCheikia Corifi της ημέρας. ΝτεΤζές και μαθιός είναι στο εξάλεφτο μπροστά και οι άλλοι στο δίλεφτο.
Μόλις φτάνει το πελοτόστ στον ανήφορο, κατεβάζει μια δευτέρα ο Γκουιντάρας και λακάει, Κολλητά ο Τουρίστας απ’ τους ΑγκρρΤού. Να κι ένα Κουμούνι.
Τους μαζεύουν οι Αχώνευτοι γιατί δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά τα πράματα. Έχουν και δουλικά οι Μπαλαμόρ στους Ντελαμοτοκρός. Στη γαλαρία ξεκινάει το κλάσιμο.

Πάνε παραπάνω και λακάει ο Μπιστολέρος κολητά ξανά Γκουιντάρας. Αρχίζουν ν’ ανοίγουν. Και πάνω που λέμε τώρα θα γίνει χαμούλης κλάνει το ταγάρι ο Γκουιντάρας και αφήνει τον Μπιστολέρο μόνο του. Σιγά μη μασήσει αρχίζει και ανοίγει.
Όσο ανεβαίνει το Δίδυμο της Συμφοράς ανακοινώνει ότι αυτό είναι το τελευταίο του Tour και κρίμα θα μας λήψει. Σγα τα ωά. Και του χρόνου θα το ανακοινώσει ο χρρΦτούμ. Πόσο χρονώνε νομίζουν ότι είναι το τρελλό αγόρι;

Πέρνουν τηλέφωνο απ’ τα κεντρικά τον Γκόγκ να περιμένει τ’ αφεντικό να τ’ ανεβάσει πάνου. Μην τα πολυλογάμε, με το που έφτασε απάνου ο Μεγάλος, οργάνωσε τα πράματα γίνανε ένα ωραίο παρεάκι, μπήκε μπρος εργοδηγός ο Πανταόχις και ξεκίνησε η δουλίτσα.

Γέρνουν κατά τον κατήφορο, κι έχουμε μια πρωτοκλασάτη λίγο κατηφοράκο καπάκια η δέυτερη HlapaCheikia Corifi.
Δεν συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα ότι στο πελοτόστ κλάνει κόΖμος και ντουνιάς, κλασικά πράματα για κουρCάδες στον ανήφορο, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο.

Πρωτοκλασάτη και κατηφοράκος περνάνε χωρίς δράματα. Είμαστε αρχή τελευταίου ανήφορου και Μπιστολέρος, Ρόγλης Πόβελς φεύγουν μπροστά. Πάνε πάνε πάνε αλλά Μπιστολέρο και Πόβελς δεν. Αρχίζουν και κλάνουν σιγούλια σιγούλια όσο ανεβαίνουν. Ρόγλης παίρνει την κάλπη απάνου του και συνεχάει μόνος.

Είναι στον ανήφορο και τα Φαβορίτ. Μπαρτές κατεβάζει δευτέρα και ανοίγει. Χαμός στον ανήφορο. Τον μαζεύει χρρρΦτουμ και Ουρακατάγκ αλλά Αρούστ με δυσκολία. Τους μαζεύει τελικά.
Πάνε έτσι ξανανοίγει ο Μπαρντές. Ξαναπίσω ο Αρούστ.
Το θέμα είναι ότι ο Μπιστολέρος κλάνει. Δεν έχει γκάζα. Τον μαζεύει το παρεάκι των Φαβορίτ πριν φτάσει στην κορφή. Οι οποίοι δεν είναι Γκρντουπ Κοντάχτο. Το λες και σκορποΦαβοριτόστ.

Είμαστε στον κατήφορο του τερματιΖμού και είναι μπροστά Ρόγλης μονάχος. Από πίσω χρρΦτούμ, Ουρακατάγκ, Μπάρκουλι, Μπαρντές και Λάντας φρηλάνσερ. Εκπροσωπεί τον εαυτό του όπως φαίνεται. Πιο πίσω στα τριάντα δεύτερα τα υπόλοιπα Φαβορίτ. Ο Γκουιντάρας έχει κάνει παρεάκι με τους καβλόγκαζοι είναι 2 βουνά και 5 κάμπους πίσω.

Όλοι δίνουν αβέρτα, αλλά κανένας δεν μαζεύει κανέναν. Όπως ήταν έτσι τερματίξαν.
Η μόνη αλλαγή είναι ότι ο Αρούστ χάνει το βάραθρο αλλά μέχρι να φτάσει τα χρόνια του χρρΦτούμ έχει χρόνια μπροστά του. Ουρακατάγκ δεύτερος στη Γενικιά Επετηρίδα. Και να σου πω και κάτι; Γιατί να μην είναι γκράντε φαβορίτ ο Ουρακατάγκ; Και χρονομετρήστας ήσαντο και σε φόρμα είναι.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour