Ρηβιούστ του 1ου ΕΤΑΠ του Tour.

Τι ποιο Tour; Ένα είναι το Tour τα έχουμε λύσει αυτά, μην τα ξαναλέμε.
Ξεκινήσαμε που λες λατρεμένε μου αναγνώστη με εβδομάδα κάμπου, η χαρά του καβλώγκαζου, να δίνει πόνο στην Τελικιά Βούτα.
Όλη η καλή κοινωνία του ισαδιού πρώτη μούρη. Σαγκανάκης, Γκρέιντερ, Κίντελεκπληξη, Κάβεντιστ και κάτι δευτεράτζες, ταπεινοί εργάτες του κάμπου για να γεμίσει η μαρκίζα, να βγει το πρόγραμμα.

Φαβορίτ τα γνωστά, έχουμε μέρες μπροστά μας ν΄ασχοληθούμε με αυτά.
Οπότε πάμε το ποίημα... το πελοτόστ στον κάμπο και 5 Ντελαμοτοκρός μπροστά.
Ναι, εδώ οι Φροντοφδεράσε, λέγονται Ντελαμοτοκρός για να ξεχωρίζει το Tour απ' τους άλλοι αγώνες που τους έχουν [οι Γάλλοι] λίγο παραπάνω απ' τα Σανσαράι

Σανσαράι αλλά και οι Γαλλαίουρες δεν πάνε πίσω. Παραλιακώς το κόψανε να χαζέψουν νέτα στα Γαλλικά μπιτσόμπαρα. Αλλά που να βρεθούν μπιτσόμπαρα στο Ζεν Μαρτέν; Τι είναι το Ζεν Μαρτέν. Μωραΐτης; Σε παρακαλώ τώρα.
Κει πέρα όπως το έκοψα κάτι αγώνες εντούρο του Τουκέ κάνανε. Ο σχωρεμένος ο Τιερής ο Σαμπίν, που είχε φκιάξει και το Παρίς Ντακάρ και που τώρα γίνεται στην Αργεντική αλλά λέει στη λεζάντα ντακάρ.

Στους κουρCάδες μην νομίζεις ότι γινόσαντο τίποτα ιδιαίτερο. Τόσο βαρεμάρα που το δίδυμο του Ευροσπόρτ πήρε και τρίτονε κι έγινε τρίδυμο. Μια μαλακία να πει ο καθένας, το καλύψαμε το ετάπ, βγήκε το μεροκάματο.
Έχουν βάνει κι ένα ένθετο, “οι επιλογές του Χαρδαφλέτσα” το λένε. ΚουρCάδικες μπούρδες. Εκεί που περομένεις να σου πεις πιο μπαράκι μαζεύει τα καλύτερα νέτα κατά μήκος της διαδρομής ή που έχει καλό ψάρι, σου λέει που θα δεις καλύτερα τους κουρCάδες. Στο εβροσπόρτ ξάπλα στον καναπέ. Που να τους δω; Άντε στη χειρότερη να πεταχτώ μέχρι τον ΦλοίΖβο με φραπεδούμπα στο τουράκι, που κάθε απόγεμα κάνει παρέλαση όλη η πέπα. Και καλά έχουν βγει για προπόνηση. Σε τα μας τώρα;

Η μέρα κυλά ήσυχα, οι κουρCάδες πάνε μια πελοτόστ μια πίσω στους Χαραμοφάηδες με τα Χιουντάι να περάσει η ώρα κι εκεί συμβαίνει το αναπάντεχο.

Σαβουριάζεται ο Μπιστολέρο.
Έχουμε θέμα να γεμίσουμε όλες τις εκπομπές μέχρι να ξεκινήσει το Ιταλία – Γερμανία.
Πάει στο γκάμπριο του γιατρού και είναι τριγύρω 10 ματοσακά με καμαραμανατέρ να δείξουν τι έγινε.
Εν τω μεταξύ εκεί στο Εβροσπόρτ, τελείως άμπαλοι. Βάζουν τον Χαρδαφλέτσα με τον Αλκότατζ να κάνουν εκπομπή μπροστά στο πούλμαν των Σαξόραλων μπας και πετύχουν τον Μπιστολέρο να δουν πως είναι.
Άμα ήταν ο Εισαγγελάτος θα είχε πιάσει τον γιατρό που του μάνταρε το βαβά και θα τα είχε βγάλει στο μέγκαμου στις 8μισο, με το σι και με το νίγμα. Δεν το 'χουν οι Αγγλέουρες.

Πέφτουν κάτι ενδιάμεσες σαβούρδες όχι τόσο σημαντικές, φτάνουμε Φλαμ... και ξεκινάνε οι καυλόγκαζοι ν' ανοίξουν από ρολλαριστές δευτέρες.
Ο Σαγκανάκης βιάζεται ν΄ανοίξει τα νίτρα και του τελειώνουν. Πάνω που τον περνάει ο Κιντελέκπληξη εμφανίζεται ο Κάβεντιστ απ' το πουθενά και τους τσαγιάζει όλους. Όχι πολύ. Προφυλαχτήρες αλλά το τισέρτ του Ταρίφμεν το πήρε.
Πρώτη φορά τισέρτ τα Κιουφάσκελα. Αυτά είναι!

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour