Ρηβιούστ του 10ου ΕΤΑΠ του Tour

Δεν ξέρω λατρεμένε μου αναγνώστη αν πρέπει να συνεχίζω να γράφω ρηβιούστ για το Tour ή να σε παραπέμψω στα περσινά.
Πήραν οι Αχώνευτοι του τισέρτ του Ταξιτζή, οπότε τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Ωδή στο ποδηλατικό κατενάτσιο, η χαρά του Ντελαμοτοκρός.
Πόσα Εταπ έχουν μείνει; 10 πουχου; Τα 8 θα τα κερδίσουν Ντελαμοτοκρός.
Σε πόσα ετάπ έκανε Ντελαμοτοκρός ο Σαγκανάκης με τους Αχώνευτους να έχουν το τισέρτ;
Πρώτη Μούρη στο Καβούρι.

Πρόσεξε ανταγωνιΖμό που έχουν οι Αχώνευτοι.
Μπουρουχίτο βγήκε σύνταξη. Είναι ήδη πνευματικά στις Μυκόνιους Νήσους.
Μπιστολέρος οδεύει στο Ναύσταθμο να ενημερωθεί από το Νάβραχο για τα νέα του καθήκοντα, να γνωριστεί με την ομάδα. Μπορεί να κάνει κι ένα πέραΖμα από τα Σανσαράι να πάρει γεύση από παραλιακιά
Κανιμπάλης έχει πάει για χάβαλο. Κάνει τον Ντελαμοτοκρός και τρολλάρει τα Φαβορίτ που αγωνιάνε.
Αρούστ... όχι πεΖμου λατρεμένε μου αναγνώστη, ειλικρινά. Γίνεται να κάνεις καριέρα με τέτοιο μαλλί? Γελάνε τα κράμπον μαζί του.
Γκουιντάρας. Και πέρσυ είχε μείνει μόνος του να φυλάει Θερμοπύλες, όλοι οι κουρCάδες περίμεναν να κάνει επίθεση την τρίτη εβδομάδα, μάλλον εννοούσαν για φέτο, οπότε οψώμεθα...

Ξεκινάμε κάμπο μετά το ρεπόστ.
Το ρεπόστ το κάνανε όχι για καναν άλλο λόγο αλλά για να σταματήσει το τρέμουλο από τον κατήφορο που κάνανε και πήρε το τισέρτ ο χρΦτούμ. Τους κουρCάδες να δεις πόσο εντυπωσιαστήκανε από την κατάβαση του χρΦτούμ. Οι χλapaCheοι κατουρηθήκαμε...


... από τα γέλια.
Εμείς κάτι τέτοιους, έχουμε ενα γαλακτοπωλείο απέναντι από τα Bike Park, με το που εμφανίζονται και λένε θα κατέβουν, τους στέλνουμε να φάνε κανά ριζόγαλο να συνέλθουν. Χωρίς κανέλα γιατί τους χαλάει και λένε μαλακίες.

Ξεκινάμε και οι Αχώνευτοι είναι όλη την ώρα στα κινητά. Μέχρι εδώ ακούγονταν οι φωνές του Σερ Χαραμοφάη, να το πάνε σημειωτόν, πρώτη – δευτέρα αφού δεν έχουν αντίπαλο για ακόμα μια φορά γιατι θα κλάσουν και χάσουν το Tour.

Στους Ντελαμοτοκρός, κόΖμος και ντουνιάς όπως θα γίνεται από εδώ και πέρα.
Σαγκανάκης, Κανιμπάλι, Μαθιός, Ζαβανέλ που είναι ωραίος τύπος και χάβαλος, ΡουιΚόστα με διπλάσιο Αεροδανέμικς για καλύτερο πελοτόστ, ο Σαμ ο Ντουμούκης απ' τους ΑγκρρΤού, ένας Καντελεβανσέος, ο Μπαζοχάγκεν, ο Λάντας...
που να τους θυμάμαι κι όλους, τόσοι που ήσαντο.

Όσο πάμε η διαφορά με το πελοτόστ αντί να μαζεύει, άνοιγε. Ξεκινήσαμε στο δίλεφτο και κλείσαμε κάπου στο εφτάλεφτο.

Κάποια στιγμή, ο Σαγκανάκης ανοίγει και κάνει να φύγει μόνος του. Ο Κανιμπάλης κάνει να κυνηγήσει αλλά μέσα του μια φωνή του θυμίζει την ξαπλώστρα στην Ηρακλειά και τα τζελοχίτο, οπότε αφήνει γκάζι.
Ο Μαθιός με μια άλλη Μαρίκα, ο Μπαζοχάγκεν και ο Βαν Αρμάτας!!! Ξεπέρασε τον χαμό του τισέρτ και βγήκε στη γύρα μπας και το ξαναπάρει.

Πάμε προς το τέλος και οι μαρίκες μπροσπαθούν να βάνε τα νίτρα του Σαγκανάκη, ώστε όταν πάνε Τελικιά Βούτα να μην έχει να δώσει. Γάτος όμως αυτός και δίνει αλλά έχει και το νου του.

Φτάνουμε Τελικιά Βούτα, πρώτοι ανοίγουν ο Μπαζοχάγκεν με τον Βαν Αρμάτα. Στα καπάκια ανοίγει ο Μαθιός με τον Σαγκανάκη.
Μια καρότσα έφαγε ο Σαγκανάκης απ' τον Μαθιό γιατί έκανε στρατηγική και πέτυχε.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour