Ρηβιούστ του 4ου Ετάπ του Tour

Κάτι τέτοια βλέπει το Υμηττοκατσαπλιάτσικο και νομίζει ότι κάνει ποδήλατο. Αυτό έχω να σου πω, λατρεμένε μου αναγνώστη, τίποτε άλλο.

Το πελοτόστ στο κάμπο... και μετά το πελοτόστ πήγαινε στον κάμπο και μετά τον κάμπο το πελοτόστ πήγαινε στον κάμπο

και έχουν βγάλει το Λαουράκι στο Εβροσπόρτ να παίρνει σύνεντευξη απ' όποιον μοιάζει με ποδηλάτης μπας και περάσει η ώρα να βγεί το μεροκάματο.
Μέχρι και τον Λεμοντιπλοματίκ ξεθάψανε να λέει ιστορίες για τα παλιά tour που τρέχανε με τον Ξέρξη και τον Γκαγκάριν πριν τον κάνουν μουσικιά σκηνή και που ξεκινάγανε κάτω απ' τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως κυριακή απόγιωμα και κάνανε Κατασιμίδι και Μερκούρη, περαΖμένα μεγαλεία διηγώντας να κλαις από τα γέλια.
Άλλο ένα τέτοιο ετάπ και θα βγάλουν τον Τούλη να τους λέει τι ωραία περνάνε στα Σανσαράι και αυτό βγαίνει στους αγκών τους.

Φτάσανε με τα χίλια ζόρια στην Τελικιά Βούτα τα στήσανε και πάλι οι Διοργανωτάς κάνανε μια ώρα να βρούνε άκρη. Πως το έφερε η μοίρα και τερμάτισσαν πάλι τσίμα-τσίμα. Ο Κιντελέκπληξη με τον Κόκα από τους Ενεργούμεαμέσως.Δεν.

Το δώσανε στον Κιντελέκπληξη αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ότι είχανε παιχτεί 2.500.000 στο Ασιατικό να μην κερδίσει ο Κιντελέκπληξη και έτσι στείλανε τον κοΖμάκη στον γκουβά. Αρχίσαμε τα καλά του Giro.
Όλα αυτά τα βρήκαμε ψάχνοντας τι σημαίνει το Ο των Ενεργούμεαμέσως.Δεν. Με τον καιρό θα κάνω και άλλες αποκαλύψεις.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour