Ρηβιούστ του 6ου ΕΤΑΠ του Tour

Κάνανε δυο ανηφοράκια εψές και αρχίσανε τις κοροϊδίες.
Το παπάκι που πάει στην ποταμιά. Πήξαμε στο ποτάμι. Να περάσει η μέρα να έρθει το βράδυ να δούμε Γαλλία – Γερμανία στο Γιούρο.
Για να περάσει η ώρα μας δείξανε τον Σαγκανάκη να παίζει τον Ρόκυ. Ότι να 'ναι κι ακόμα παραπέρα.

Στον Αγκών τους, δυο ντελαμοτοκρός μπροστά. Ο Μπερντές από του Αποροφητήρες κι ένας Γιαπωνέζος από τις Ροζμαρίδες.
Αυτός ο Γιαπωνέζος πρέπει να είναι εκεί με μέσο. Το παιδί δεν ξέρει. Φτάνουν στην Ενδιάμεση Βούτα, ορμάει ο Μπερντές να πάρει τα βαθμουλάκια και όλο και κάποιο χαρτζιλικάκι θα έχει για τον κόπο του και ο Γιαπωνέζος σηκώνει το χέρι να πάρει τη βοήθεια απ' τους Χαραμοφάηδες με τα Χιουντάι.
Πάει ο Χαραμοφάης και αντί να κάνει τα παγουρίνα του και τις σοκοφρέτες του να κερδίσει κάμποσο χρόνο τα παίρνει και τα βάζει στην τσέπη.
Ρε άμα ήσαντο εκεί ο Κανιμπάλης και την χασούρα θα μάζευε και τον τισέρτ του Ταξιτζή απ' τον Βαν Αρμάδα θα έπερνε.
Οπότε λες, αυτός απο και κλείεται να πάρει ετάπ.

Φτάνει και το πελοτόστ στην Ενδιάμεση Βούτα, ανοίγει τα νίτρα ο Κιντελέκπληξη, ωπ τα ξανακλείνει στα καπάκια. Σου λέει έχουμε και Τελικιά Βούτα, άμα τα φάμε από τώρα.
Τελικά το κέρδιξε ο Κόκας,που για την Ενδιάμεση καλός είναι. Στην Τελικιά έχει τα θεματάκια του.

Εμφανίζεται απ' το πουθενά ο Τουτακλασεχαμόντ και μπαίνει εργοδηγός στο πελοτόστ. Μόνος του. Αρχίζει και μαζεύει. Θα μου πεις ένα Γιαπωνέζο έχει μπροστά, δεν έχει κανά Μπραμπίλια να έχουμε λιγούρες. Μόλις έκλασε ο Τουτακλασεχαμόντ μπήκε εργοδηγός ο Μπεγλέρ. Οι κανονικιές ομάδες κλάιν. Χαζεύουν τα λιγούστρα.

Μην τα πολυλογούμε, τους μάζεψαν και φτάνουν Τελικιά Βούτα. Ανοίγει τα νίτρα ο Κιντελέκπληξη αλλά δεν φτάνουν. Τα μισά τα έχει ξοδέψει στην Ενδιάμεση. Έχει ροπιάσει ο Κάβεντιστ και του ρίχνει μισή καρότσα.
Και κοίτα να δεις τι έγινε. Ο Κάβεντιστ έχει κερδίσει τα περισσότερα ετάπ στο Tour. Πέρασε έναν Γάλλο πρωτοποριακό που κρατούσε το ρεκόρ πιο πριν κι από την εποχή του Λεμοντιπλοματίκ.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour