Ρηβιούστ του 3ου ΕΤΑΠ του Tour


Πιάσαμε Γαλλία λατρενένε μου αναγνώστη που λές, δε το παραξυλώσανε φέτος όπως κάνανε άλλες χρονιές.
Το πελοτόστ στον κάμπο... πολύ ωραίος κάμπος, νοικοκυρεμένος, τακτοποιημένος, σκουπιΖμένος, σφουγγαριΖμένος, έτοιμος για πελοτόστ. Πιο νοικοκυρεμένος και απ’ τα μονοπάτια στο βουναλάκι με τους Άμπαλους.

2 Ντελαμοτοκρός μπροστά στο τρίλεφτο, 4 Πατσουρβάντς από πίσω καμιά 50αριά δεύτερα.

Δεν πιστεύω να περιμένεις τρίτη μέρα να γίνεται τίποτα συγκλονιστικό. Μεταξύ μας, ούτε την 15η δε θα γίνει. Το πολύ πολύ να πιάσουν κανάν ανήφορο να κλάσουν στερεοφωνικά και να γελάμε.

Έχουμε και το πρόβλημα με το τισέρτ του Ταξιτζή που το πήρε κατά λάθος ο γεροΘώμας και πρέπει να βρούμε μια μόντα να το πάρει ο ΧρρΦρουμ που είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης.

Στυλιστικά τώρα, φέτο φοριούνται πολύ τα λευκά. Μέχρι και οι Αχώνευτοι έβγαλαν τα μαύρα που ήταν ασορτί με το χάλι τους. Οι Ταψού το ίδιο. Είναι και κάτι καινούριοι οι Τημ Φουρνέλο, που είναι πιο λευκοί. Σαν τους Επιτετραμένους αν θυμάσαι. Τους έκοψα εγώ ότι είναι μαζοματαραίοι από την παραλιακιά Κορίνθου – Πατρώνε, τους μαζέψανε, τους στείλανε στον Κεντρικό Ναύσταθμο Κορίνθου, τους έπλυναν, τους ξούρισαν, τους έντυσαν και τους έστειλαν στο Τουρ να κάνουν Ντελαμοτοκρός.

Στον αγώνα
οι Ντελαμοτοκρός περιμένουν τους Πατσουριβάντς να γίνουν παρεάκι μπας και σώσουν την παρτίδα.
Έχουν βγάνει και το Σαγκανάκη οι Διοργανωτάς ν΄απαντάει σ’ ερωτήσεις του πόπολου να περάσει λίγο η ώρα... και πόσες συνεντεύξεις να πάρει το Λαουράκι και τι να πούνε και οι έρμοι οι κουρ
Cάδες;

Τελικιά Βούτα δεν έχουμε σήμερα παραδόξως. Σε μια προσπάθεια ανανέωσης βάναμε Λιμς. Ανηφοράκι μετά πετάλου ενδιαμέσως.

Έχει μαζέψει τους Ντελαμοτοκρός το πελοτόστ και πάμε για Λιμς. Καβλόγκαζοι θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αντί να επιταχύνουν, κόβουν σγα σγα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος. Ξαφνικά νρίσκεται μόνος του μπροστά ο Μπιστολέρος. Κοιτάει δεξά, κοιτάει ζερβά κάτι ψιλοκλαΖμένοι καβλόγκαζοι. Αφήνει γκάζα και πάει πίσω, σου λέει δεν προβλέπεται απ’ την εσσό μου να κερδάω στα πρώτα εταπ.
Και βρίσκεται ξαφνικά πρώτος ο Σαγκανάκης που έχει κάνει μια στροφή στην καριέρα του στο πιο ποιοτικό. Ναι καβλόγκαζος αλλά οχι τελείως καμπίσιος σαν τον Γκρέιντερ και τον ΚίντελΕκπληξη. Να έχει το πεταλάκι του, λίγο ανηφοράκι.. κατάλαβες.

Ανοίγει τα νίτρα ο Μαθιός που φέτο είναι στις Ηλιοπροστασίες, αλλά μέχρι να γεμίσει, έχει ροπιάσει ο Σαγκανάκης και το κερδάει μισή καρότσα.

Καλό
Tour να έχουμε μωρά μου.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour