Ρηβιούστ του 3ου ΕΤΑΠ της Βουλέθαστ

Τα μοναδικά έγκυρα παγκοΖμίως, μην στα ξαναλέω ό,τι διαβάσεις απ' τους αλλοινοί είναι επιπέδου Σταύρος και Λαφαζάνης, θ' αλλάξουν τον εκλογικό νόμο. Κλάιν δηλαδή. Καλύτερα να πάγαιναν για κανά τσίπουρο μπας και τη δουν αλλιώς.

Για να σε βάλω και στο κλίμα, εδώ οι Φροντοφδεράσε του Giro, που είναι Ντελαμοτοκρός στο Tour, είναι Καρρέρες. Δεν βγάζεις άκρη με την κουρCάδικια ορολογία. Σε κάθε ιβέντ, λένε άλλα. Τύφλα να 'χουν οι έλληναρες πολιτευτάδες.

Για σήμερα έχουμε κάμπο, μια πρωτοκλασσάτη ανεφόρα, και ξανά κάμπο να δώσουν τα ρέστα τους οι καυλόγκαζοι στην τελικιά Βούτα.
Το τοπίο "Μάνη λουλούδι από πέτρα", μαγευτική Κυκλάδα , δύο το μεσημέρι, Αύγουστο, πριν φορτώσει ο καιρός, με κανά 8αρι...

Το κόκκινο τισέρτμ το έχει μια Μαρίκα, ο Τσάβες καμία σχέση με τον Χούγκο.
Το πελοτόστ στον κάμπο, 8 Καρρέρες στο τρίλεφτο και για να περάσει η ώρα ασχολιώμαστε με τον Κανιμπάλι που πήρε τον Μπούλον.
Πρόσεξέ με, προσεχτικώς λετρεμένε μου αναγνώστη γιατί οι κουρCάδες είναι πεταμένα λεφτά, εντελώς τελείως.

Σαβουριαστήκανε στο εντελώς ισάδι. Δηλαδής, δεν σαβουριαστήκανε... κώλος μουνί γαρύφαλα γίνανε. Δεν βρέθηκε φαναρτζής να δώσει προσφορά. Πάρτε στο Ζεφύρι τους λέγανε, να 'ρθει κανάς Αγιούφτος με το ντατσόν να σας μαζέψει για σκράπ.

Οι Κατιούσες, με τους Μπαλαμόρ λακάνε αντί να κάνουν φερπλέι και να περιμένουν τον Κανιμπάλι, που περίμενε τους Χαραμοφάηδες με τα Χιουντάι να του φέρουν καινούρια κούρCα.

Το πελοτόστ είναι μπροστά κάμποσο, δεν μας είπαν πόσο ακριβώστ.
Ο Κανιμπάλης έχει κάνει ένα παρεάκι με κάτι άλλους και προσπαθούνε να τους μαζέψουν.
Και αφού βλέπουν ότι δεν... κάνουν το σύστημα "παγουρίνο"...
Δηλαδή κάνανε μια παραλλαγή του. Μπετούγια το λένε....
Το επόμενο βήμα, ήταν να μπει μέσα στο Χιουντάι και να τον ξεφορτώσουν 200 μέτρα απ' τον τερματιΖμό να κερδίξει το ΕΤΑΠ.

Στον Αγκών τους, μπροστά στο πελοτόστ είναι τα Σαξόραλα και κολλητά οι Μαρίκες. Οι Καρρέρες κλάνουν Ζγα-Ζγά αλλά μετά τον Κανιμπάλι, το Δίδυμο της Συμφοράς έχει βρει άλλον και θάβει.

Τώρα που είπα δίδυμο της συμφοράς, πριν σου πω ποιον θάβει. Άμα τα μοναδικά έγκυρα ρηβιούστ έκατσαν μπροστά στα δορυφορικά συστήματα να δουν κουρCάδες στον κάμπο να κάνουν πελοτόστ, άρον - άρον ανακλήθηκε η άδεια του Κέλυ....  Για να ξέρεις τι διαβάζεις...

Οπότε έχουμε περιλάβει τον Μπουρουχανί, που παλιά ήταν mc στους ΕΦ-DJs και φέτος πήγε στις Γριές που αγοράζουν Όρκες απ' τον Ταψού. Και που τον πήρανε για να κερδίσει κανά Ετάπ και αυτός το μόνο που κάνει είναι να τρώει σαβούρδες.

Μια και είπα Ταψού.
Οι Ταψού που λές κατεβάσαν το Φράνκ να κερδίξει την Βουλέτα. Γιατί συο λένε ο Χόχνερ καλύτερος ήσαντο?
Το μοναδικό που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, είναι να πιάσει πορλιόγκο τον Καστελάρα απ' τα τζελάκια και να εγκαταλήξει.

Έχουμε φύγει απ' τον κάμπο, είμαστε δίπλα στην μπαραλία, μην χαλάμε και τις παραδόσεις που αρχίσαμε στο Giro, και με το που ανοίγει ο δρόμος είναι μπροστά Σαξόραλα σταθερά και εμφανίζονται οι Αχώνευτοι.
Στρατηγική.
Αντί ν' αφήσουν τους καυλόγκαζους να βγάλουν τα μάτια τους, έθεσαν προαπαιτούμενα και θα τους αφήσουν μετά το τρίτο χουλουμου πριν το τέλος.

Φτάνουμε Φλαμρούζ, μπαίνουν μπροστά οι Άρλεκιν να κερδίξει το ετάπ ο Ντανγκενσεν...
Κάνει την μαλακία και ανοίγει τα νίτρα νωρίς και του τελειώνουν.
Εν τω μεταξύ έρχονται προφυλαχτήρες Μπουρουχανί και Σαγκανάκης...
Μα τον που τον παίρνουν χαμπάρι ότι δεν έχει να δώσει άλλο, ανοίγουν νίτρα, τούρμπα, σηκώνουν τον φλόκο, βγάνουν και τη βοηθητικιά την εξωλέμβια αχρείαστη να είναι...

κέρδισε μισή καρότσα ο Σαγκανάκης....

Ο καλύτερος δεύτερος για φέτος, πήρε επιτέλουστ Εταπ σε μεγάλο κουρCάδικο Αγκών.
Δεν βίασε καμία μοντέλα, όπως θα θέλανε οι κακεντρεχείς Κύριος να τα λέμε αυτά.
Αρκέστηκε στο να πετάξει τις ανθοδέΖμες στο crowd.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour