Ρηβιούστ του 10ου ΕΤΑΠ της Βουλέθαστ

Η προΖμονή του κουρCά που έχει να κάνει δύο ανηφοροκατήφορους να βγει και σήμερα το μεροκάματο και την πέσει αύριο όλη μέρα στην πισίνα να πλακωθεί στα τζελοχίτο να νοιώσει λίγο άνθρωπας.
Φαβορίτ για σήμερα ήταν ο Ντάνκενσεν αλλά υπήρχε ένα θέμα. Έχουν και το κόκκινο τισέρτ εκείνo που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιάάααααααα ααααααααα αααααααα.

Οπότεστ όπως είναι φυσικό κι επόμενο τα Άρλεκιν είναι μπροστά και τραβάνε κουπί. Καρρέρες ήσαντο καμιά 40αριά νοματαίοι αλλά μόλις συνδεθήκαμε απευτείας τους μάζευαν ήδη για να γίνουν ένα ωραίο κι αγαπημένο παρεάκι.

Το κόλπο όμως όπως ανάλυσε ο Χαρδαβλέτσας ήταν να λακίξεις στη μέση του δεύτερου ανήφορου. Και ο πιο πιθανός να το κάνει ήσαντο ο Τέρτσας από τους ΈτυχεΣκαλί. Βάλανε το νέτο του πήρε συνέντευξη να μας πει ότι όντως θα κάνει τον Καρρέρα μην χαλάσει η παράδοση και μετά μας τη δείξανε 5-6 φορές να το εμπεδώσουν οι κουρCάδες γιατί εδώ που τα λέμε, δεν τους λές και σπίρτα μοναχά!

Είναι σ΄ένα ραναμπάου, τρώει μια σαβούρδα ο Ροτς, την ώρα που ο Τέρτσας τηράει την υπόσχεσή του και ορμάει να κερδίξει το ετάπ. Μετά από λίγο ορμάνε και κάτι αλλοινοί να πιάσουν τον Τέρτσα και τελικά τους μαζεύει όλους το πελοτόστ.

Πιάνουμε τον τελικό ανήφορο. Πρώτος λακάει ο ΝτεΜάρτης απ' τους Καντεκλεβανσαίους. Από πίσω ο mc-Έλυσον [το καπίστρι]. Σειρά παίρνει ο Μπραμπίλιας αμα λάχει να 'ουμ.

Γέρνουν κατά τον κατήφορο, μπαίνει μπροστά στο πελοτόστ ο Ντουμούκης και αρχίζει να τους μαζεύει.
Τρώνε και μια σαβούρδα δυο Αχώνευτοι για το καλό.

Βγαίνουν μπροστά οι Μπαλαμόρ και δίνουν αβέρτα. Μαζεύουν τους Καρρέρες.
Το πελοτόστ είναι καμιά 30αριά ατόματα. Οι υπό και λοιποί δεν ξέρει κανένας που είναι.
Μπροστά πάλι ο Ντουμούκης. Κάνει να λακίξει ο ταΧασεν. Απλά πάτησε λίγο περισσότερο το γκάζι και τον μάζεψε.

Με τα πολλά φτάνουμε τελικιά Βούτα, τ' ανοίγουν οι καυλόγκαζοι και κερδάει ο Ζμπαράλης απ΄τα Κιουφάσκελα. Μισή ρόδα από τον Ντάνκενσεν.

Η γενικιά κατάταξη δεν αλλάξε καθόλου και την Τετράφτη προβλέπονται λιγούρες.




Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour