ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 1ου ΕΤΑΠ του GIRO NTI ΙΤΑΛΙΑ


και καλή σεζόν να έχουμε λατρεμένε μου αναγνώστη, που δεν ξεκινησε καλά γιατί εμείς και τα γράφουμε και τα λέμε.

Έχουμε Giro ντι Ιτάλια. Το λογικό είναι να γίνει στην Ιταλία.
Ανακοινώσανε ότι σήμερα θα πήγαιναν απ' το Άπελντουμ, στο Άπελντουμ. Άμα λέγανε Απελντουμάρε, θα έλεγες ότι είναι κάπου έξω απ' την Νάπολι. Άμα το λέγανε Άπερντουμάνι θα ήξερες ότι είναι κάπου στην καλαμάτα ή τριγύρω απ' τα Ζωνιανά. Αλλά το Άπελντουμ?

Μην στα πολυλογώ... στην Ολλανδία έφτασε η χάρη τους. Οι άνθρωπες πήγαν και διάλεξαν την πιο καμπίσια χώρα του πλανήτη για να κάνουν πελοτόστ. Έχει αρνητικά υψομετρικά, είναι κάτω απ΄ την επιφάνεια της θάλασσας. Το Υμηττοκατσαπλιάτσικο κάνει πιο εξτριμ πράματα. Ξέρεις πόσα υψομετρικά έχει απ' το μπυροφυλάκειο στο καταψυχτήριο; Τα Ιμαλάια και βγάλε.

Και παράγκα κυρίες και κύριοι. Γιατί διαλέξανε την Ολλανδία και όχι το Βέλγιο, ε;
Ποιος κέρδισε το ετάπ;
Ετάπ τώρα... 9.8 χιλιιομετρα ισάδι με μια δεξιά στροφή, στην οποία κατάφεραν και σαβουριάστηκαν 5-6, δεν το λες εταπ. Ούτε καν φριντέι. Αλήθεια υπάρχει αυτό ακόμα ή ζευγαρώθηκαν επιτέλους όλοι οι ξεμπάρκοι που έτυχε να καβαλάνε ποδήλατο τις Παρασκευές;

Τον θυμάσαι τον Ντουμούκη που πήγε να κερδίξει την Βουλέτα πέρσυ? Αυτός φοράει το ροζ ζιπουνάκι. Το ότι είναι Ολλανδός είναι τυχαίο γεγονός. Όπως είναι τυχαίο γεγονός ότο ξεκίνησαν με ατομικιά χρονομέτρηση που είναι καλός. Το ότι πήγε ο βασιλιάς της Ολλανδίας να τον συχαρεί ενώ μέναν ακόμα καμιά 10αριά να τρέξουν τι σου λέει?
Στημένο ήτανε, εγώ στο λέω. Σε τα μας τώρα; Δεν το είσαμε ότι το χρονόμετρο στα τελευταία 150 μέτρα πήγαινε πιο αργά?
Από την άλλη πως γίνεται να έχει βασιλιά η Ολλανδία και να γιορτάζουν τη μέρα της Βασίλισας? Θα μου πεις βασιλιάς είναι, άμα γουστάρει να τον φωνάζουν οι υποταχτικοί του μεγαλιώτατη, εμείς τι μπορούμε να πούμε;

Δεν έχει και τίποτα άλλο να πούμε, ο Κανιμπάλης είναι το μεγάλο φαβορίτ, οι αλλοινοί έχουν κατέβει με τα δεύτερα. Κάτι δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε, κάτι Ματζικχωριστουςσπελ. Ο Λάντας αρχηγός τον Αχώνευτων. Οι Ταψού δούμε τι θα κάνουν που κατέβασαν τρελλή μεταγράφα, το αλάνι τον Χέσεμαζλ και στη θέση του στους Ζερόμκλεμένζ πήγε το αιώνιο φαβορίτ ο Ουρακατάγκ.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour