ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 10ου ΕΤΑΠ TOY GIRO

Αφού ξεκουραστήκανε από το σκάψιμο της περαΖμένης εβδομάδας, σήμερα είπανε να κάνουν κάτι.

Η μέρα ξεκίνησε με τον Καστελάρα. Πάει στους διοργανωτάς, τους λέει μάγκες εγώ τιγκανά, είμαι που είμαι για τη σύνταξη, έχω κλείσει και αλμυρίκι για ελεύτερο στην Τήλο, άμα δεν πάω έγκαιρα θα πάει κανα φρικιό και θα το χάσω. Και την κάνει.

Ξεκινάει το πελοτόστ. Όχι κάμπο. Είχαμε δυο τριτοκλασσάτες ανεφόρες. Κλάνει ο Λάντας. Είναι ένα εξάλεφτο πίσω και ανεβαίνει η διαφθορά.
Αναγκάστηκαν και τον εγκατέληψαν.
Βάνανε οι Αχώνευτοι που λες, Αγγλέουρα μηχανικό να ρυθμίσει διπλά καρμπιλατέρια σε κινητήρα μιραφιόρι άμπαρθ. Τα κανε ταναπού, κοιταγε τα Ντελόρτα σα την γελάδα το τραίνο. Πήγαινε το Λάντα σημειωτόν στον ανήφορο. Δεν ανέβαζε στροφές με την καμία. Σου λέει ο σερ Αρχιχαραμοφάης, 2 ώρες θα φτάσει η διαφορά, θα γίνουμε ρόμπα σε όλη την κοινωνία. Σιγά και τις επιτυχίες που έχουμε στο Giro, πάμε για το Tour που όλο και κάτι κάνουμε όταν δεν υπάρχει αντίπαλος.

Οι αλλοινοί συνέχισαν κανονικά. Ένας Καντελεβανσέος Φροντοφδεράσε στο τριλεπτο-τετράλετο και καμιά 10αρια Τζάζερ στα 35 δεύτερα από πίσω. Κάποια στιγμή τον φτάσανε και συνεχάνε όλοι μαζί για την πρωτοκλασσάτη ανεφόρα μετα κατηφόρου.

Στο πελοτόστ πότε είναι μπροστά τα Κουμούνια, πότε οι Ετυχεσκαλάκι που έχουν και το Ζιπουνάκι με τον Μπραμπίλια.
Η διαφθορά αρχίζει ν' ανεβαίνει και αρχίζουμε τα ο μησενοιαζειδεΠειράζει είναι ο κατα φαντασίαν Μαλλιαρή Ρόζα.
Σ' ένα μικρό ανηφοράκι κλάνει ο Μποεμτύπος που έκανε το δουλικό στον μησενοιαζειδεΠειράζει.

Πιάνουν τον ανήφορο οι Φροντοφδεράσε, σκορπάνε με το καλημέρα. Μπροστά είναι ένας Άρλεκιν αλλά όχι για πολύ. Οι Βατραχιάνι έχουν και άλλον να κάνει το δουλικό στον μησενοιαζειδεΠειράζει. Ο Τσιτσολίνας ή κάτι τέτοιο. Περνάνε μπροστά από κοντά και ο Κούνελος απ' τους Μίλι Φαντίνι.

Πιάνει και το πελοτόστ στην ανηφόρα. Μπροστά τα Κουμούνια δίνουν αβέρτα. Από πίσω συμβαίνει ότι συμβαίνει κάθε φορά που πιάνουν ανήφορο οι κουρCάδες. Γεμίζει το σύμπαν μπάζε με κολάν και κράμπον.
Πρώτος κλάνει ο Ντουμούκης απ' τους γνωστούς. Αλλά αυτός χθες στο ρεπόστ ήπιε πολύ φοσμπά και άρχισε τα υπαρξιακά, Τι είναι ο γύρος, τι το τζατζίκι. Για κανα ετάπ θα παλέψω και τα λέμε Ηρακλειά τον 15αυγουστο στο πανηγύρι.

Τα Φαβορίτ φτιάχνουν το παραδοσιακό παρεάκι.
Στους Φροντοφδεράσε ο Τσιτσολίνας πατάει και αφήνει τον Κουνελο και τον μησενοιαζειδεΠειράζει παγωτά. Πάει για τη νίκη.
Ο Μπραμπίλιας αρχίζει να κλάνει.
Πιάνουν τον κατήφορο οι Φροντοφδεράσε. Δεύτερη πράξη της κωμωδίας. Κούνελος και μησενοιαζειδεΠειράζει σε μια δεξά που έκλεινε κουτουλάνε σαν τραγιά. Κερδάει απόσταση ο Τσιτσολίνας.
Γέρνουν κατά τον κατήφορο τα Φαβορίτ. Αλλά τραγιά εδώ πέρα. ΚρουνγκΖβουινγκ και Ματζικζωριστουσπέλ σ' ένα αριστερό πέταλο.

Επιβιώνει ο Αμαδόρε και πάει να πάρει το Ζιπουνάκι. ΔενειναιοερνεστοΒαλβέρδε. Ο άνθρπωπας που πάντα πήγαινε να κερδίξει τουρ και τον τσάγιαζαν τα δουλικά του.
Είναι και Βισκόντης μπροστά να βάνει πλάτη.
Ο Ζούγκλας είναι κολλητά στα Φαβορίτ. Και ξάφνου εμφανίζεται ο Μπραμπίλιας. Τους μάζεψε στον κατήφορο.
Φροντοφδεράσε ήτανε μια ζωή, σου λέει τι μαλακίες είναι αυτά με τα δουλικά και τις στρατηγικές. Μπαίνει μπροστά και αρχίζει να δίνει. Θα το κάνουμε Φροντοφδεράσε way τους λέει.

Το δίδυμο της συμφοράς του Ευρωσπόρτ, πανηγυρίζει για το ότι θα πάρει το Ζιπουνάκι ο Αμαδόρε.

Ο Τσιτσολίνας κερδάει το ετάπ. Μην ακούσω καμιά αλακία για τερματιΖμό σε ανήφορο. Κάμπος με ελαφριές στροφές.
Τερματάει ο Αμαδόρε και στα καπάκια τα Φαβορίτ. Πάει το Ζιπουνάκι για τους Μπαλαμόρ. Έμεινε στους Ετυχεσκαλάκι. Ο Ζούγκλας θα το φοράει από αύριο.


Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour