ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 16ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ

Οι κουρCάδες έχουν ξεφύγει εντελόστ. Νομίζουν ότι με τρεις κάμπους και δυο ρεπά, θα κάνουν αγκών.
Να σου δώσω να καταλάβεις λατρεμένε μου αναγνώστη δυο βδομάδες βολοδέρνουν στους κάμπους και τα λοφάκια της Ιταλίας και σε HlapaCheikia Corifi δεν έχουν πλησιάσει.

Σήμερα είχα να κάνου κάτι δευτερότριτες και ήταν όλη τη μέρα στο μοιρολόι. Και που θα πάμε 120 κουρCάδες μόνοι μας, θα έχει τσουπακάμπρας εκεί πέρα... τόση γκρίνια, που ούτε πελοτόστ, ούτε Φροντοφδεράσε έκαναν σήμερα.

Με το καλημέρα ξαναξεφουσκώνει η αλυσίδα του Κανιμπάλι. Τη φτιάχνει πρόχειρα και συνεχάει.
Προλαβαίνει τους άλλους, αλλά τον παίρνουν στο ψηλό. Έλα ρε με το χάρχαλο απ' τα Σουμάρκετ, θέλεις να κερδίσεις και αγώνα, βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα και κάτι τέτοια.

Καλά λέει ο Καμιμπάλης θα σας σενιάρω εγώ. Βάνει μπροστά τα δουλικά και αρχίζουν να δίνουν αβέρτα. Από πίσω κλάνει το σύμπαν. Μέχρι ν' ανέβουν τον πρώτο ανήφορο έχουν μείνει μόνο τα Φαβορίτ. Άλλον ενάμισο έχουμε και τέλος.
Και τώρα τι κάνουμε λένε;
Αρχίζουν αναμετάξυ τους, να δουν ποιος θα τσαγιάσει τον ΚρούνγκΖβουινγκ που έχει το ροζ ζιπουνάκι. Ο οποίος  ΚρούνγκΖβουινγκ καημό τό έχει να κερδίσει ένα ετάπ. Όλο δεύτερος για κάτι λιγουλάκι βγαίνει.
Πάνε για τον δεύτερο ανήφορο, ο Τσάβεστ, ο Ματζικχωριστουσπέλ και ο Ουρακατάγκ δείχνουν ψιλοκλαΖμέναι και μένουν κομματάκι πίσω.
Ο Ζαχαρίνης πάει όλη την ώρα με σπαΖμένες δευτέρες, προσπαθώντας να γίνει Φροντοφδεράσε αλλά όλο τον μαζεύουν.  Έχει αναστηθεί και ο Ζούγκλας που φοράει ακόμα το ζιπουνάκι “Νιάτα – υγεία – ομορφιά”.

Γέρνουν κατά τον κατήφορο, οι Τσάβεστ γκρντουπ αρχίζουν και μαζεύουν τους Μαλιαρή Ρόζα γκρντούπ και πάμε για γκράντε φινάλε περικοζαμέντε.

Ορμάει ο Κανιμπάλης να φύγει. Τον μαζεύουν στο χαλαρό. Όχι απλά τον μαζεύουν αλλά του δίνουν κι ένα φλιτζάνι απ' το καλό το σερβίτσιο του τσαγιού, αχρείαστο να 'ναι.

Βγαίνουν μόνοι μπροστά. Ζαχαρίνης, ΚρουνγκΖβουινγκ και ο δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε. Άλλος αναστημένος αυτός. Του Λαζάρου ήταν αυτό το ετάπ.

Ο Τσάβεστ έχει κάνει δυναμικό καμπάκ και τσαγιάζει και αυτός τον Κανιμπάλι. Ο οποίος έχει βρει παρηγοριά στον Μποζοβίβο και πάνε για το τέρμα παρεάκι. Είναι και κάτι ασχέτου κει γύρω αλλά ποιος ασχολείται τώρα.

Μην το κουράζουμε, τελικιά Βούτα, τα στήνουν Ζαχαρίνης, ΚρουνγκΖβουινγκ και δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε. Ζαχαρίνης κλάνει με το καλημέρα. Με το που πάτησε έκαψε φλάτζα, στραβώσανε πιστόνια, όλη τη μέρα σπαΖμένες δευτέρες, ήρθε και άναψε.
Και μένει ΚρουνγκΖβουινγκ και δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε.
Τρεις καρότσες του έριξε ο δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε του ΚρουνγκΖβουινγκ, που έχει γίνει ο Σαγκανάκης του Giro.
Πρώτη παγκόΖμια νίκη του δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε, στο Giro Ντι Ιτάλια. Το ζήσαμε κι αυτό άμα λάχει να 'ουμ.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour