ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 17ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ

Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι λατρεμένε μου αναγνώστη αλλά πήρε μπρος ο κόφτης του Αρχηγού του Ευροσπόρτ. Ξεκίνησε το Ρολάν το Γκαρός, σου λέει ο άνθρωπας κάτσε να δείξω καμιά Σατράποβα ν' ανοίξει ο μάτης του ακροατή να γουστάρει, έλεος με τα μπάζα με τα κράμπον και τα κολάν.
Οπότε Αλκότατζ και Χαρδαβλέτσας, με πινελίες ότι έχουν να πουν. ΠεραΖμένα μεγαλεία, τα πριν το ετάπ και μετά τα ετάπ και δώστου δηλώσεις οι κουρCάδες στο Λαουράκι.
Και τι να δηλώσουν οι άνθρωπες; Ότι κλάσαν στον ανήφορο ή ότι στον κατήφορο κατέβαιναν με τα φρένα κοκαλομένα και το σκατό στην κάλτσα;

Οπότε πάρτε Σατράποβα και τα μυαλά στο πρεσπουρέ.

Οι κουρCάδες από την άλλη, κύρηξαν τον ανέκδοτο. Κάθε μέρα κάνουν όλο και λιγότερα χιλιομετρικά και σήμερα είχαν βάνει και κατηφορικό κάμπο.
Είχε και λιακάδα, τα Φαβορίτ την αράζουν γαλαρία, παραγγέλνουν την φραπεφδούμπα με διπλή ζάχαρη, κάτι μπριός με τόνο και μαρούλια και αφήνουν τους καυλόγκαζοι να κάνουν παιχνίδι.

Καυλόγκαζοι τώρα. Βασικά ότι έχει απομείνει δαύτους γιατί τα πρώτα ονόματα έχουν βγει περιοδεία στις ανά τον κόΖμο κουρCάδικες Βούτες να βγάλουν κανά ψιλό γιατί τα νίτρα, τα τούρμπα και τα τιαύτα έχουν τα έξοδά τους.
Οπότε όλο το βάρος έχει πέσει στο Μόντολο και το Νίζολο.

Έχουν βάλει και τρεις Φροντοφδεράσε μπροστά να μην χαλάνε τα έθιμα, τους οποίους μαζεύουν καθότι πόσο ν' αντέξουν κι αυτοί.

Πλησιάζουμε προς το τέλος, το πελοτόστ είναι στο παρατσάκ να μαζέψει τους Φροντοφδεράσε κι εκεί γίνεται η κέντα.
Λακάνε τρεις, μαζεύουν τους Φροντοφδεράσε φτιάχνουν ένα παρεάκι και ξανανοίγουν τη διαφθορά.
Και αρχίζει το κουρCάδικο θρίλερ. Και θ' αντέξουν μέχρι το τέλος; Θα κλάσουν και θα εκπληρωθεί η προφητεία; Τι να σου λέω. Εκεί που όλα πάγαιναν ρολόι άρχισε το δράμα.
Θα μου πεις, άμα δεν έχει δράμα, πως θα πιστέψει το ποιμνοίον ότι οι κουρCάδικοι αγκών είναι κάτι σοβαρό; Σαν το νερό του Καματερού ένα πράμα.

Τους μαζεύουν με τα χίλια ζόρια, πάνε για την κόντρα και γίνεται η δεύτερη κέντα.
Ανοίγει από το πουθενά κάποιος Γκλουγκ απ' τους Εγωείμαι και τους αφήνει με το αυτό στο χέρι, Πάει το ετάπ, κλάμα τα Νίτζολα και τα Μόντολα.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour