ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 18ου ΕΤΑΠ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ

Σήμερα οι κουρCάδες είχαν να κάνουν το μεγαλύτερο ετάπ σε μήκος. Σε δυσκολία, κλάιν. Μια δευτεροκλασάτη ανεφόρα πριν το τέλος για να έχουν κάτι να ασχολιόσαντο το δίδυμο της συμφοράς στο Εβροσπόρτ.

Τα Φαβορίτ στον κάμπο χαλαρά αλλά όχι και φραπέδες όπως είχαμε χτες.
Καμια 25αριά Φροντοφδεράσε στο 11λεφτο, παρακαλώ. ΚόΖμος και ντουνιάς. Ο δικόΖμου ο Μπραμπίλιας, ο Ντανιελός, 2-3 Σαξόραλα παναγνώστου, ο Μαλακάρε απ' τα Κουμούνια, Γκλούνγκ που κέρδιξε χτες, το Μόντολο που τον ήπιε και κάτι άλλοι που δεν θυμάμαι, ούτε και κανένας άλλος.

Πάμε προς το ανηφοράκι, όλο και κάποιος απ' τους Φροντοφδεράσε κάνει να λακίξει, πάει λίγο μοναχός, κλάνει, ξαναγίνονται παρεάκι.
Το δίδυμο της συμφοράς του Εβροσπόρτ ασχολείται αποκλειστικά με την αυριανή ημέρα που για κάποιο μυστήριο λόγο είναι σημαντικιά.
Στο πελοτόστ μπροστά είναι οι μούφα Προποτζήδες από τα Τζάμπο, καθότι έχουν και κατέχουν το Ροζ Ζιπούνακι.

Μπαίνουνε οι Φροντοφδεράσε στο χωριό που είναι να τερματίξουν ενόπιον των τοπικών αρχών, κοινώς του Πρόεδρα, του παπά, του δάσκαλου και του αγροφύλακα, έχει κι ένα ανηφοράκι με παβέ καθότι δεν πήρανε πακέτο Ντελόρδε για να το αφσφλατοστρόσουν, δώστου γκρίνια οι κουρCάδες που τους βάνουν τόσο δύσκολα πράματα και πάμε για τον ανήφορο.
Το πελοτόστ στο 12λεφτο ακατεβάτου αλλά δεν δείχνουν και να πολυνοιάζονται.

Πιάνουν τον ανήφορο αρχίζει και κλάνει το σύμπαν. Μένουν μόνοι τους, ο Μπραμπίλιας με τον Μοζερά απ' τους ΤζερομκλεμένΖΖ να τα στήσουν.
Μετά τον ανήφορο όμως ακουλουθεί κατήφορος μέχρι να ξαναπάνε στο ανηφοράκι για την πλατεία του χωριού, όποτε ξέρουμε ότι ο Μπραμπίλιας θα τον αφήσει κανα τρίλεφτο πίσω τον Μοζερά.

Έλα όμως που ο Μοζεράς είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει...
ότι και αν δοκιμάζει ο Μπραμπίλιας δεν πιάνει και πάνε προφυλαχτήρες μέχρι την τελικιά Βούτα.
Εκεί που κοιτάζονται να δουν ποιος θ' ανοίξει πρώτος, έρχετε από πίσω μαλλιά ο Τρεντίνος, κολλητάρι του Μπραμπίλια μαλλιά. Έχει ανοίξει νίτρα, τα διπλά τούρμπα, έχει σηκώσει τον φλόκο, έχει βγάνει και δυο σειρές κουπιά για έξτρα γκαζοφών και τσου προσπερνάει σα σταματημένοι.
Κάνουν οι άλλοι ν΄ ανοίξουν, κλαιν. Μαζεψαν λίγο τη διαφθορά. Από 4 καρότσες την κάνανε μία. Ζγα τα ωά.
Μετά από καμια ώρα τερμάτησαν και τα Φαβορίτ, τύπου βόλτα στο πάρκο να χαζέψω τα λιγούστρα.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour