ΡΗΒΙΟΥΣΤ του 8ου Ετάπ του GIRO ΝΤΙ ΙΤΑΛΙΑ

What a day, in that part of the world.
Κλάιν.Εμένα ν' ακούς λατρεμένε μου αναγνώστη, στημένο είναι απ' την Ισπανοιταλικιά παράγκα με τη βοήθεια των Ρώσων.

Πρόσεξέ με, προσεχτικώς.
Έχουμε κάμπο, δευτεροκλασάτο ανήφορο, κατήφορο και τελικιά βούτα σε [ο Μανιτού να το κάνει] παβέ. Και τι κάνουν στον ανήφορο τα λαμόγια.
Βάνουν έξι χιλιόμετρα χωματόδρομο. Κατάλαβες τώρα;
Εδώ δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε ανηφορικιά άφσφλατο, θα τα καταφέρουν στο χώμα;
Φως φανάρι για να πάρουν το ζιπουνάκι απ' τον Ντουμούκη, καθότι αύριο έχει χρονόμετρο και θα τους έφτανε τη διαφθορά στο 20λεφτο και βγάλε γενναία.
Και μετά άντε να τον πιάσουν.

Οπότε, έχουμε 13 Φροντοφδεράσε στο 4λεφτο μπροστά. Το πελοτόστ πάει στο χαλαρό, καμία αντίδραση.
Στους Φροντοφδεράσε είναι ο Μπραμπίλιας, λέουρας των Φροντοδεράσε ο οποίος παρεπιφτώντος είναι και κατα φαντασίαν Μαλλιαρή Ρόζα. Με δυομιση λεφτά διαφθορά.
Και δεν αντιδράει κανένας απ΄ το πελοτόστ.
Πες ότι τ' Άρλεκιν πατινιάου νέωπες είναι στην κατηγορία Φαβορίτ, δε το κατέχουν. Θα μάθουν εν καιρώ. Έχουν τριετές πρόγραμμα για τον Ντουμούκη διάρκειας καμια 20αριά χρόνια χωρίς το ΦΠΑ. Τα Κουμούνια όμως; Τα Σαξόραλα; Οι Μπαλαμόρ; Οι Αχώνευτοι;
Βρε κανείς! Τίποτα! ...έτσι για το θεαθήναι...

Είναι και ο Ντεμάρτης στους Φροντοφδεράσε αλλά δεν είναι αυτός το θέμα μας.
Εδώ λέμε ότι είναι φως φανάρι, στημένο.

Μην τα πολυλογούμε, φτάνουν οι Φροντοφδεράσε στο περι ου ο λόγος χωματόδρομο.
Όλως τυχαίως έχουν εξαφανιστεί οι έντεκα και ο Ντεμάρτης μέσα σ' αυτούς. Για να μην ξεχνιώμαστε.
Κι έχει μείνει μόνος του μπροστά ο Μπραμπίλιας. Είναι κι ένας ΑγκρρρΤου από πίσω και καλά να το κάνουν να φαίνεται αληθινό.

Φτάνει το πελοτόστ, στον χωματόδρομο. Με το που πάτανε λίγο σκόνη, λακάει ο δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε. Πάει λίγο μπροστά, ακουλουθούν και τα υπό και λοιπά Φαβορίτ.
Όλα όμως, Ακόμα και ο Λάντας που είναι δυο μέρες πίσω. Και τον οποίο οι Μπουκ δεν τον έβγαλαν ποτέ από τα Φαβορίτ. Τυχαίο; με την καμία. Αμά δεν έχει τους μπουκ μαζί σου, να ρίξουν τον κοΖμάκη στον γκουβά, πως θα το στήσεις; Μορφωμένα πράματα.

Ο Ντουμούκης την παίρνει χαμπάρι τη δουλειά ότι τον έχουνε στημένο και δεν το προσπαθεί καθόλου. Τι να προσπαθήσει τώρα.

Οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά. Ο Μπραμπίλιας έχει όλα τα Φαβορίτ κοντά στο τρίλεφτο. Στην αρχή αυτά, γιατί μετά άναψαν τα κινητά.
Πάρε του λένε το ετάπ, πάρε και το Ζιπουνάκι να κάνεις το κομμάτι σου στα γκομενάκια αλλά μην το κάνουμε και λύσσα. Εκεί στα 30 δεύτερα μια χαρά είσαι, να κλάσεις όταν θα πρέπει, να πάρουν το Ζιπουνάκι αυτοί που πρέπει.
Αύριο έχει χρονόμετροστ. Είναι η σειρά του Ζαχαρίνη να φορέσει το Ζιπουνάκι, το ξέρω γιατί έχω μιλήσει με τους ακατάλληλοι άνθρωπες και με έχουν ενημερώσει σχετικώς.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour