Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Το ότι είναι στημένο απο τους μπουκ να το πάρουν οι Αχώνευτοι λατρεμένε μου αναγνώστη, τα έχουμε πει τα έχουμε γράψει, μην τα ξαναλέμε.
Οπότε και οι ομαδες το έχουν πάρει χαμπάρι και ετοιμάζονται για την Βουλέτα, που θα γίνει πραγματική μάχη. Το δεύτερο πρόγραμμα θα πάει για τα μπάνια του λαού στην Κινέττα και θα τραγουδήσουν τα πρώτα ονόματα. Ο χρρΦτουμ δεν περιλαμβάνεται σ’ αυτά. Αυτός είναι μόνο για Tour και μόνο όταν δεν συμμετέχουν οι αλλοινοί σοβαρά. Τ’ άλλα γκραντ τουρ έχουν τριανταφυλιές στους κάμπους και αγκιλώνεται το ζουζουνέτο. Εξού και οι επιδόσεις του, αγγίζουν το ιλιγιώδες νούμερο του 0 (μηδέν). Κανά ετάπ σαν τον μέσο Φροντοφδεράσε και πολύ του είναι.

Συνεπώς είναι ηλίου και πανσελήνου φανεροτερότερο ό,τι το έχουμε ρίξει στο τζουμ-τριαλαριλαρόμ και από δω παν κι οι άλλοι. Γελάει ο κόΖμος δηλαδή.

Στο πελοτόστ έχουν κατσικωθεί οι Αχώνευτοι μπροστά. Ρυθμός φρηντέι.
Ντελαμοτοκρός.
Αυτοί δεν είναι Ντελαμοτοκρός. Αυτοί είναι Ντελαπελοτόστ. Ποιο πολλοί είναι απ’ το παρεάκι των Αχώνευτων. Αυτοί οι άνθρωπες τέλος πάγκων είναι 11 λεφτά μπροστά.

Και έχουμε μια πρωτοκλασάτη με τα κατηφόρου και τερματιΖμό σε HlapaCheikia Corifi.
Τον κατήφορο τον κόψανε γιατί μάθανε επιτέλους πως ότι έχει μέσα χλapaCheικο θέλει χέρια, αυτοί δεν... οπότε αβαβά.

Στους Ντελαμοτοκρός είναι ο Σαγκανάκης που κάνει το δουλικό στον Ματζικχωριστουσπέλ για να φτάσει ξεκούραστος στις ανηφόρες, να κάνουν στρατηγική για να κλάσουν οι υπό και λοιποί και να κρατήσουν το πόλκα ντοτ τισέρτ.
Μόλις φτάσανε στην αρχή της πρώτης ανηφόρας ο Σαγκανάκης, κούνησε μαντίλι και συνεχισε μόνος του. Με τους Ντελαμοτοκρός μην σε ζαλίζω πολύ, στην πρώτη κορυφή ξαναήταν παρεάκι ο Πανταόχις με τον Ματζικχωριστουσπέλ και λίγο πιο πίσω ο Ζαχαρίνης.
Ο οποίος Ζαχαρίνης επιβίωσε της στερεοφονικιάς σαβούρδας που είχε φάει στο Giro όταν επιχείρησε να κάνει pass through σ΄ εναν κατήφορο λες και ήταν χλapaCheος.

Στο πελοτόστ σταθερά οι Αχώνευτοι μπροστά το έχουν ρίξει εκδρομή με την Αλίκη Μπουγιουκλάκη.
Νιου... νιου ρε γατάκι
με το κίτρινο μπλουζάκι
γατάκι μου τρελλόόοοοοοο
τσα τσα τσα... τσα τσα τσα...

Γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Από πίσω αρχίζει το συμβούλιο. Και κάτι πρέπει να κάνουμε... και δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση... να οργανωθούμε...
Πετάγεται ο Κανιμπάλης, έλα ρε τους λέει, που πσαρώνεται με τους Αχώνευτοι. Θα σας δείξω εγώ πωε το κάνω όταν είναι να κερδίξω.
Μπάνει μπροστά, πίνει δυο Άμστελ κουτάκι να ισώσει, τρώει δυο πιτόγυρα, πατάτες – ντομάτα – σως να πάρει τα πάνου του και αρχίζει να δίνει.
Με το καλημέρα Κυραλένας κι άλλο ένα δουλικό, γαλαρία με προοπτική για πιο πίσω.
Ανεβαίνουν τον πρώτο ανήφορο. Οι Ντελαμοτοκρος κατεβαίνουν.

Ο Κανιμπάλης στα κόκκινα στο στροφόμετρο, οι Αχώνευτοι στα κόκκινα στο θερμόμετρο. Εχουν κοπεί τα τραγούδια, έχουν ανοίξει παράθυρα, ηλιοροφές, έχουν βγάλει τσέρτσει και πάνε για κολάν, δουλεύουν τα αρκοντίσια και τα τριπλά βεντιλατέρια στο φουλ μπας και ανταπεξέλθουν.
Κάποια στιγμή βαρέθηκε, ανάβει αλάρμ και κάνει δεξιά, δικοί σας λέει στους υπό και λοιποί και συνεχάει στο τελείως ρελαντί.

Οι Ντελαμοτοκρός δηλαδή οι εξής τρεις Ζαχαρίνης, Ματζικχωριστουσπελ και Πανταόχις έχουν πιάσει τον τελευταίο ανήφορο. Κατεβάζει μια δευτέρα ο Ζαχαρίνης και φεύγει για τη νίκη όπως ήταν αναμενόμενο καθότι ΤζιΣι υπό κάπα σίγμα.

Στο παρεάκι των Αχώνευτων πάνω που πανε να ηρεμήσουν τα πράματα κατεβάζει μια δευτέρα ο δενειναιοερνεστοΒαλβέρδε και κάνει να λακίξει. Ξανα πανικός στους Αχώνευτοι. Αλλά αυτός δεν είναι Κανιμπάλι κι έκλασε μετά από λίγο. Ο Αρούστ στ’ αρχίδια του όλα. Έχει κάνει ο δικός του τα πάντα ταναπού, τους έχει βγάλει τα σκώτια, αυτός ατάραχου.

Ο Ζαχαρίνης πάει προς τον τερματιΖμό τελείως κλαΖμένος. Τύπου βαδίζω και παραμιλώ. Κάνει να κουμπώσει το τσέρτσει καθότι δεν είναι προβλεπόμενο να τερματάεις ακομβίωτος, τον πήρε η στροφορμή, θα σαβουριαζόσαντο στο ίσωμα.
Συνεχάει ακομβίωτος. Πλησιάζει στον τερματιΖμό, τον διπλαρώνει ο χαραμοφάης με το Χιουντάι, 5Φ από πάρτη μου και αύριο 2-4 θαλαμοφύλακας.
Μισοκουμπώνεται με τα χίλια ζόρια και τερματάει σκυφτός χωρίς να πανηγυρίσει. Κάτι που έχει κλάσει κάτι που δεν είναι προβλεπόμενος, ξυνή του τη βγάλανε την πρώτη του νίκη στο Tour, οι κολλημένοι.

Στο παρεάκι των you know who, o αδυναμοςΠόρτε κατεβάζει σανιδώνει το γκάζι και λακάει. Να από πίσω ο χρρΦτουμ κολλητά. Βάζουν στο πιονεράκι Μαργαρίτα Ζορμπαλά, πάμε σαν άλλωτε στο μαγικό τ΄ ακρογιάλι και τα μυστικά του πάλι, να μας πει το μαϊστράλι και απομακρύνονται.

Κάνει ν΄ακολουθήσει ο Γκουιντάραςμ τρικυμία εν κρανίω. Αντί να κατεβάσει ταχύτητα στο σειριακό, άνοιξε τους γιαλοκαθαριστήρες. Μπέρδεψε τους λεβιέδες πάνω στον πανικό του.
Τον Μόλεμα, ψιλοκλαΖμένο τον έκοψα. Ο Γιάντες αντέχει ακόμα.

Comments

Popular posts from this blog

Τι νέα;

Ρηβιούστ του 17ου ΕΤΑΠ του Tour

Ρηβιούστ του 13ου ΕΤΑΠ του Tour